Prima pagină » Local » Veste tragică primită de arbitrul Sebastian Colțescu după partida Politehnica Iași – Chindia Târgoviște
Veste tragică primită de arbitrul Sebastian Colțescu după partida Politehnica Iași – Chindia Târgoviște

Veste tragică primită de arbitrul Sebastian Colțescu după partida Politehnica Iași – Chindia Târgoviște

24 aug. 2020, 11:16,
în Local

Arbitrul Sebastian Colțescu a primit o veste tragică după meciul de duminică după-amiază pe care l-a arbitrat la Iași, Politehncia Iași – Chindia Târgoviște. Sebastian Colțescu a primit la vestiar, imediat după meci, un mesaj de la sora sa în timpul partidei.

Tatăl arbitrului craiovean a decedat chiar în timpul partidei. Sora arbitrului i-a trimis mesajul în minutul 70 al partidei de pe Stadionul „Emil Alexandrescu“, dar a aflat vestea tragică abia după meci. Sebastian Colțescu a izbucnit în lacrimi, iar mulți nu știau ce s-a întâmplat cu arbitrul. Ulterior, cavalerul fluierului le-a spus celor apropiați ce veste cruntă a primit.

Aceasta este a doua lovitură grea primită de Sebastian Colțescu în numai un an. Anul trecut, arbitrul și-a pierdut mama.

Veste tragică primită de arbitrul Sebastian Colțescu după partida Politehnica Iași – Chindia Târgoviște

Tatăl lui Sebastian Colțescu a murit din cauza unei boli incurabile, care îl chinuia de ceva timp. Anul acesta părinții arbitrului craiovean ar fi împlinit 45 de ani de căsătorie.

Sebastian Colțescu are 43 de ani și a arbitrat ultima finală a Cupei României, dintre FCSB și Sepsi, încheiată 1-0. Arbitrul și-a început cariera în anul 1996 și debutul în primul eșalon a venit în anul 2003, la o partidă dintre Oțelul Galați și Gloria Bistrița. Are peste 300 de meciuri arbitrate la nivelul primei ligi și a intrat pe lista FIFA în anul 2006 și face parte din brigada lui Ovidiu Hațegan la unele din meciurile internaționale.

Sebastian Colțescu conduce Comisia Centrală de Arbitri Dolj și este pe locul al treilea într-un clasament all-time al arbitrilor ca număr de meciuri conduse în prima ligă din România, după Alexandru Tudor (381 de meciuri) și Cristian Balaj (341 de meciuri).

Debut cu victorie pentru Daniel Pancu

Antrenorul Daniel Pancu a debutat cu o victorie pe banca Politehnicii Iași, care a câștigat cu scorul de 1-0 (1-0) meciul disputant ieri, cu Chindia Târgoviște, din prima etapă.

Ieșenii au deschis scorul în minutul 22, prin Passaglia, după o greșeală în lanț a defensivei târgoviștenilor. Apoi Onea l-a pus la încercare pe portarul Chindiei, care a prins în doi timpi.

În partea secundă, Chindia a forțat egalarea, dar voleul lui Vadim Rață a ocolit poarta ieșenilor, iar apoi Yameogo a ratat cea mai mare ocazie a Chindiei.

Pe final, Onea a șutat exact pe direcția portarului, iar la cealaltă poartă Ioniță l-a remarcat și el pe portarul ieșenilor. Popadiuc a irosit ultima șansă a meciului, iar Politehnica Iași a luat toate cele trei puncte.

„Nota 100 pentru jucători!“

După Victoria de duminică, Daniel Pancu s-a declarat extreme de mulțumit de rezultat și de prestația elevilor săi.

„Știam că va fi foarte greu, am avut doar o săptămână la dispoziție. Am preluat o echipă căzută din toate punctele de vedere, o echipă care a pierdut foarte mulți jucători. A fost o victorie a caracterului, nota 100 o au din partea mea.

Sper să se rezolve problemele de lot, problemele financiare, pentru că fotbalul pe care îl văd eu e la sute de ani lumină. Am cerut 20 de jucători, câte doi pe fiecare post. Vor mai veni minim cinci jucători săptămâna aceasta”, a spus Daniel Pancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *