Prima pagină » Cancan ultimă oră » Veste șoc! Costin Mărculescu a decedat. A fost găsit în cadă, în stare avansată de putrefacție

Veste șoc! Costin Mărculescu a decedat. A fost găsit în cadă, în stare avansată de putrefacție

11 iun. 2020, 01:10,
Antonia Ceausu în Cancan ultimă oră

Veste șoc în showbiz-ul românesc! În această seară Costin Mărculescu a fost găsit decedat în apartamentul său. Din primele informații se pare că actorul nu a mai fost văzut de câteva zile. Vecinii s-au alarmat după ce au fost inundați. În apartamentul bărbatului s-ar fi spart o țeavă. De asemenea, animalul de companie a lui Costin, un câine, le-a ridicat cele mai mari semne de întrebare persoanelor cunoscute. Acesta nu a mai fost scos din locuință și a lătrat puternic timp de mai multe zile. Deși cunoscuții au încercat să îl contacteze atât pe telefon cât și pe rețelele de socializare, vedeta nu era de găsit.

În această seară echipaje de intervenție au ajuns în zona în care locuia Costin Mărculescu. Aceștia au fost alertați printr-un apel la numărul unic de urgență 112. După ce pompierii au spart ușa, au avut parte de un real șoc. Costin Mărculescu se afla în cadă, decedat. Trupul neîsuflețit se afla în stare avansată de putrefacție. Momentan nu se cunosc detalii despre condițiile în care a decedat însă în urma autopsiei, se vor afla toate detaliile care vor clarifica această moarte suspectă.

„Nici nu stiu ce sa spun sau cum sa spun. Reprim realitatea, cumva. Cu toate astea..Dumnezeu sa te ierte, Costine!:(„, a spus Mara Bănică.

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 în Craiova. Acesta a debutat în televiziune în anul 1984. Pe atunci avea doar 15 ani. Primele două piese televizate în care a apărut au fost “Misiune specială” si “Ecaterina Teodoroiu”. La numai un an diferență și-a făcut debutul în cinematografie în filmul “Al patrulea gard lângă debarcader” regizat de Cristiana Nicolae. Costin Mărculescu a devenit cunoscut după ce a fost distribuit în „Liceenii” în cel mai bine vândut film românesc din acea perioadă. Acesta a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cespnia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu Botez, George Ivașcu etc.

După primele apariții ale sale s-a înscris la Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale pe care a finalizat-o în anul 1993. De-a lungul anilor a fost invitat în sute de emisiuni de divertisment în calitate de actor și cântăreț. Totuși, a fost în centrul a numeroase scandaluri, atât cu fostele iubite și soții cât și cu alți colegi de breaslă. În cariera sa a înregistrat șapte videoclipuri muzicale care au fost difuzate de postule de televiziune specializate.

A jucat în peste 2.000 de spectacole

A colaborat cu mai multe teatre. A participat în peste 2.000 de spectacole în țară dar și în străinătate. A jucat alături de mari actori precum Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu Botez, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăiele etc. Pe 30 mai 1999 a pus bazele Școlii Artistice de Modelling și Dans Sportiv Compania de Manechine și Fotomodele Costin Mărculescu.

Din păcate, de-a lungul vieții actorul a trecut prin momente dificile. În 2015 a fost în pragul sinuciderii după ce Samira, iubita sa, l-a părăsit. Costin Mărculescu i-a speriat pe fani după ce a făcut public un mesaj în care spunea că a ajuns la capătul puterilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024