Prima pagină » Titlurile zilei » Veste proastă pentru pseudojurnalistul Gabriel Gachi! Judecătorii au decis începerea procesului în care este acuzat că a șofat băut – GALERIE FOTO/VIDEO

Veste proastă pentru pseudojurnalistul Gabriel Gachi! Judecătorii au decis începerea procesului în care este acuzat că a șofat băut – GALERIE FOTO/VIDEO

07 mai 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Titlurile zilei

Magistrații ieșeni i-au dat o veste proastă pseudojurnalistului Gabriel Gachi. Astfel, procesul penal în care acesta este acuzat că a șofat băut a primit undă verde. Amintim că Gachi a fost prins pe picior greșit în trafic de polițiștii ieșeni în urmă cu câteva luni

Judecătorii ieșeni i-au dat o veste proastă pseudojurnalistului Gabriel Dumitru Gachi. Astfel, magistrații au decis începerea procesului în care este acuzat că a șofat băut.

„Instanța respinge, ca nefondate, cererile şi excepţiile invocate de inculpatul Gabriel Dumitru Gachi cu privire la neregularitatea rechizitoriului întocmit pe data de 21 ianuarie 2022 de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Constată legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul întocmit pe data de 21 ianuarie 2022 de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, precum şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organul de urmărire penală, în cauză privindu-l pe inculpatul Gabriel Dumitru Gachi, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Dispune începerea judecăţii în prezenta cauză penală”, au precizat judecătorii ieșeni.

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi, acuzat că a șofat băut

Demn de remarcat este faptul că decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Amintim și că pseudojurnalistul Gabriel Gachi, cel care are o fițuică online, este acuzat că a șofat cu alcoolemie. În ianuarie 2021, individul care deține fițuica online ReporterIS a fost trimis în judecată de procurorii ieșeni, după ce a urcat băut la volan. Gachi este acuzat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași de comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„Pe 15 aprilie 2021, în jurul orei 20:23, inculpatul a condus autovehiculul marca Ford pe bulevardul Anastasie Panu, din municipiul Iaşi, dinspre Podu Roş, către strada Elena Doamna, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. S-a stabilit că, la ora 20:47, inculpatul avea o alcoolemie de 1,31 grame/litru alcool pur în sânge, iar, la ora 21:47, acesta avea o alcoolemie de 1,04 grame/litru alcool pur în sânge. Facem precizarea că trimiterea în judecată constituie doar o etapă procesuală care, în nicio situaţie, nu poate înfrânge prezumţia de nevinovăţie”, a subliniat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Mihaela Apostol.

A mai avut probleme cu oamenii legii

Gabriel Dumitru Gachi nu este la prima abatere. În trecut, reporterii cotidianului BZI au prezentat un incident care a avut loc pe 14 ianuarie 2017, în jurul orei 12:00. Atunci, maşina lui Gabriel Gachi, un autoturism marca Ford, bloca o cale de acces de pe esplanada Oancea. Un echipaj de la Serviciul Rutier al Poliţiei Locale, care patrula prin zonă, i-a făcut semn să elibereze calea de acces, însă, în loc să se conformeze, Gachi a preferat să vocifereze la adresa agenților.

În loc să-și recunoască vina în fața oamenilor legii, după ce a fost prins pe picior greșit, individul a preferat să facă „spectacol”. Acum, pseudojurnalistul Gabriel Gachi este acuzat că a șofat băut, el fiind trimis în judecată de procurori.

Comentarii
  • Meditativ Ieșean

    La pușcărie cu dementul bețiv, care în Săptămâna Mare ne povestea cu lux de amănunte și cu o plăcere patologică cum s-a tăvălit într-o baltă de fecale !

  • O fi fost omul baut, nu neg, doar nu ajungi de nebun la Politia Rutiera Iasi, dar pe de alta parte imi place ca a spus adevarul iesenilor despre primul primar spagar din Romania la ora actuala, nimeni altul prin Chirica Mihai. Uite asa am aflat si noi adevaruri despre cel mai fomist primar din Romania. Doamne ajuta ca domnul primar Chirica Mihai sa nu ne vanda orasul cu totul rechinilor imobiliari.

  • Ziaristul 8 mai

    Să fie amendat și că s-a chișat la gard.
    Deontologic, adică.

  • Ciuprian Porumboiu

    Nu e pseudojurnalist, dar un om care se pi*a pe lege, este. A mai facut kkturi la viata lui de neomarxist, iar acum va lua cu suspendare.

  • Pt Gache Mincinosul

    In mare parte articolele lui sunt adevărate sau au un sâmbure de adevăr ……dar când da de alea plătite de Dl Marcel și de Dl Bodea se compromite și demonstrează ca de fapt e un kkt de om fără caracter !!! Trebuie sa trăiască și el din ceva dar măcar sa nu se mai dea corectul Iasului ca nu e !!

  • Bazait de trantor

    Ce sa zic, va roade oleak cand cititi articole despre stapanii vostri….politicieni si afaceristi care va dau sa mancati saracilor.

  • pentru bazai

    Oricum voi saraciilor scrieti articolele si tot voi comentati, sunteti oleaca jalnici, dar ori suntem slugi ori nu mai suntem.

  • Curaj națiune, alcoolistul va fi salvat de consiliera boului Iohannis, Sandra Pralong.

  • Ciudat ca azi nu am vazut stiri despre fetele din Iasi care isi vand trupul pe bani iar ziaristii le numesc dive sau vedete

  • Pseudojurnalist pentru că își riscă viața, să scoată la iveală mafia!? Ahhh ce vremuri ciudate trăim!!! Noi mulțimea reprezentanții fricii, ne ascundem ca șobolanii să nu ne omoare mafioții…cine îți mai apără viața și dreptatea în societatea în care trăim!? Prin tăcerea și ipocrizia noastră suntem părtași cu hoții și mafioții.Trăim în burta monstrului.

  • Adina&Ovidiu

    Gabi, draga cred ca te asteptai sa ti-o iei odata si odata….ai distrus familii prietene de dragul adevarului tau….cand ajungi sa te crezi un mic Dumnezei nu poate fi un alt final….pocaieste-te colega…. pacat ca nu ai invatat nimic de la colegii tai de la Monitorul…pacat….vezi cui te-ai vandut…fa-ti o lista, o sa iti fie de folos…exact pe cine ai ” ajutat” te-a tradat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *