Prima pagină » Local » Veste proastă pentru ieșenii care se gândesc la o vacanță în străinătate! Blue Air a suspendat sau anulat mai multe curse de pe Aeroportul Iași!
Veste proastă pentru ieșenii care se gândesc la o vacanță în străinătate! Blue Air a suspendat sau anulat mai multe curse de pe Aeroportul Iași!

Veste proastă pentru ieșenii care se gândesc la o vacanță în străinătate! Blue Air a suspendat sau anulat mai multe curse de pe Aeroportul Iași!

08 iun. 2022, 02:00, 7 ,
Andreea Andrei în Local

Compania Blue Air a suspendat sau anulat mai multe curse de la Aeroportul Internațional Iași. Este cel de-al doilea val de anulări din partea companiei. Conducerea aeroportului nu comentează decizia celor de la Blue Air

Veste proastă pentru ieșenii care doresc să călătorească spre anumite destinații de vacanță. Compania Blue Air a suspendat sau anulat mai multe curse de la Aeroportul Internațional Iași către destinații importante de vacanță. Ieșenii ce au deja bilete cumpărate trebuie să se adreseze companiei pentru o soluție.

Compania Blue Air a suspendat sau anulat peste 10 curse aeriene

A fost anunțat faptul că mai multe curse sunt amânate de pe Aeroportul Internațional Iași.

Cursele companiei Blue Air ce sunt suspendate sunt Iași – Bruxelles/suspendată până în 1 octombrie 2022, Iași – Dublin/suspendată până în 3 octombrie 2022, Iași – Düsseldorf/suspendată până în 4 octombrie 2022, Iași – München/suspendată până în 30 octombrie 2022, Iași – Torino/suspendată până în 20 septembrie 2022.

Cele anulate definitiv sunt cursele din Iași către Mykonos și Roma, destinații importante de vacanță.

„Nu comentez decizia companiei. Au motivele lor, pe care nu le cunosc. Bineînțeles că ne afectează cumva, noi am avut anumite așteptări și acum constatăm că multe din zborurile anunțate au fost anulate sau amânate”, declară directorul general al Aeroportului Internațional Iași, Romeo Vatră.

Compania Blue Air a mai modificat curse și pentru lunile mai-iunie, de asemenea fără a oferi o explicație oficială. Ieșenii ce doresc să plece în destinațiile a căror curse au fost anulate pot apela la celelalte companii colaboratoare cu Aeroportul Internațional Iași.

Curse suspendate în luna iunie 2022

Încă de la sfârșitul lunii aprilie, compania Blue Air a anunțat primele curse anulate pentru perioada mai-iunie 2022 de la mai multe aeroporturi din România, inclusiv Aeroportul Internațional Iași.

Blue Air a anunțat modificări asupra a 17 curse internaționale din România. Printre acestea se află cursele din perioada 15 mai – 16 iunie 2022 de la Iași la Torino.

Reprezentanții Blue Air nu au făcut încă cunoscut motivul pentru care aceste curse sunt anulate.

Printre cursele anulate din țară se află destinații importante precum Barcelona, Milano, Paris, Napoli, Birmingham, Frankfurt și München.

De asemenea vor fi anulate și unele curse interne, iar alte curse internaționale au parte de o reducere a numărului de zboruri săptămânale.

Alte aeroporturi din România afectate de această decizie sunt cele din București, Bacău, Cluj-Napoca și Sibiu.

Administrația Aeroportului Internațional Iași nu are jurisdicție asupra companiilor cu care sunt semnate contracte de colaborare. Compania Blue Air nu a făcut public motivul pentru care se modifică programul acestor curse și nici dacă cele anulate vor fi introduse cu alt program.

Cetățenii care au achiziționat bilete pentru zborurile anulate sunt sfătuiți să contacteze compania Blue Air pentru a li se oferi o soluție.

Amintim că la Aeroportul Internațional Iași sunt colaborări cu Wizz Air, Tarom, Hisky, Air Bucharest, Aegean, Corendon și Blue Air.

Compania Blue Air a suspendat sau anulat peste 10 curse aeriene din Iași.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Din păcate blueair uita sa mai returneze banii pe biletele anulate, nici după o luna jumătate nu au fost rambursați.

  • De ce le faceti atata reclama? O companie de rahat,care trimite oferte peste oferte,cine cumpara o pateste!De 2 ani nu mi au returnat banii..bataie de joc,acelasi mail trimis de 10 ori.Cumperi bilet iar in urmaroarea săptămână, primesti mail ca sa anulat cursa.Austrian.wizz,au returnat banii dar blue c..
    .nu!!

  • firma de kkt

  • Trebuie evitata compania asta…

  • Vladimir Rachetă

    Păi ar trebui scoasă această minunată companie și să preia alții rutele respective….de ce o mai țineți, datorită șpăgii? Nu poate fi sancționată chiar în niciun fel?

  • Il giornalista che ha scritto questo articolo dave sapere che non c’è nessuna possibilità di contatta la compagnia BLU AIR. I numeri del cal center sono disattivati ma anche la mail del sito .

  • La ce director de aeroport avem, nu m-ar mira sa renunte si Taron la zboruri…A ajuns aerogara Iasi ca o halta de tren din Chisinau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024