Prima pagină » Cancan ultimă oră » Veste neașteptată! La un an de la divorț, fostul soț al Ancăi Țurcașiu se recăsătorește

Veste neașteptată! La un an de la divorț, fostul soț al Ancăi Țurcașiu se recăsătorește

31 aug. 2021, 19:48,
în Cancan ultimă oră

Veste neașteptată în showbizul din România! Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, se căsătorește, la doar un an de la divorț. Acesta și-a refăcut la scurt timp viața după despărțirea de îndrăgita actriță. Acesta se află într-o relație cu o blondă misterioasă care, se pare, este deja pregătită să-și întemeieze o familie cu Cristian Georgescu.

Conform informațiilor apărute în presă, cei doi sunt într-o relație de mai multe luni și își doresc să își unească destinele cât mai repede. Fostul soț al Ancăi Țurcașiu i-a oferit blondinei un inel de logodnă. Bijuteria este confecționată din aur alb și este decorat cu un diamant. Impresionată de inel și mânată de dragostea ce i-o poartă, iubita lui Cristian Georgescu a răspuns cu „DA” mult așteptatei cereri în căsătorie.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se căsătorește, la un an de la divorț

Fostul naș al cuplului Anca Țurcașiu şi Cristian Georgescu, vulcanicul Cristian Țânțăreanu a comentat această veste. Bărbatul a afirmat că nu știe prea multe informații cu privire la ceea ce a apărut în presă.

„Nu știu prea multe despre relația lui Cristian, nu am mai ținut legătura prea strâns. Oricum, nu mă pot băga eu în relațiile pe care le au și nici nu vreau, este strict treaba lui. Dar nu, nu îl voi cununa eu, nu cred că se pune problema s fiu eu naș la nunta lui”, a spus, în exclusivitate pentru aceeași sursă Cristian Țânțăreanu.

Anca Ţurcaşiu, dezvăluiri despre viața personală

În cadrul unei emisiuni Anca Țurcașiu a discutat deschis despre despărțirea prin care a trecut.

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune„, a precizat artista.

Anca Țurcașiu susține că s-a născut vegetariană. În copilărie ar fi fost forţată să mănânce carne. Totuși, ulterior, când a plecat din casa părintească, a renunţat la acest aliment.

„M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană. Nu mănânc carne, lactate, ouă. Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute”, dezvăluie cântăreaţa.

Din cauza unei probleme de sănătate, Anca Țurcașiu a fost nevoită să renunțe și la consumul de lactate.

„Am avut o inflamaţie articulară. Mi-am revenit eliminând lactatele”, spune Anca care este extrem de activă si pe Instagram.

Ce gest își dorește artista să facă bărbații pentru ea

Anca Țurcașiu a mărturisit o amintire dragă sufletului care își are originile în copilărie. Este vorba despre un gest pe care îl făcea bunicul său față de ea.

Ulterior artista a afirmat că a căutat acest gest în toate relațiile pe care le-a avut.

„Am simţit în toate relaţiile pe care le-am avut nevoia de a le spune să mă mângâie pe cap, aşa cum făcea bunicul meu”, a dezvăluit artista.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *