Prima pagină » Cancan » Veste neașteptată dată de Cristina Șișcanu de Ziua Îndrăgostiților! „O să avem un nepoțel” 

Veste neașteptată dată de Cristina Șișcanu de Ziua Îndrăgostiților! „O să avem un nepoțel” 

16 feb. 2024, 09:26,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Șișcanu a anunțat o veste importantă de Ziua Îndrăgostiților. Mădălin Ionescu a aflat despre aceasta într-un mod public, iar fanii au reacționat imediat.

Ziua Îndrăgostiților a fost o ocazie de sărbătoare pentru toate cuplurile. Prin urmare, mulți și-au exprimat iubirea în modul lor caracteristic, prin cadouri sau ieșiri romantice. Unul dintre cele mai romantice cupluri din lumea mondenă nu a vrut să rateze această ocazie, așa că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, despre care vorbim, au plecat de acasă pentru o seară plină de distracție.

Veste neașteptată dată de Cristina Șișcanu de Ziua Îndrăgostiților!

Cuplul a ales să petreacă seara de 14 februarie la un hotel de lux, unde fostul prezentator a surprins-o pe partenera sa cu un buchet impresionant de trandafiri roșii, complimentând-o în diverse moduri.

Cristina Șișcanu: Am ajuns la hotelul unde petrecem noaptea de Ziua Îndrăgostiților. N-am crezut că o să mai facem asta, dar este superb. Sunt gata pentru cină, îl aștept… A ajuns Mădălin! Ooo, frumos, foarte frumos, iubitule (nr. buchetul de trandafiri pe care i l-a oferit)!

Mădălin Ionescu: Arăți superb, bestial!

Cristina Șișcanu: Mulțumesc, baby!

După acest gest plin de iubire, cuplul a dorit să împărtășească momentul lor de tandrețe și prezentatoarea a vrut să se mândrească cu florile primite de la soțul ei, așa că au făcut câteva fotografii și un scurt video pentru a le împărtăși cu urmăritorii lor online.

Într-un anumit moment, Cristina Șișcanu i-a comunicat lui Mădălin Ionescu despre decizia pe care a luat-o. Aceasta s-a întâmplat după ce ea însăși a făcut o glumă despre formele sale, în timp ce soțul îi admira corpul cu mâinile.

Cristina Șișcanu: Poți să mă mângâi pe burtă (nr. râde)… Când o să am abdomen atunci… Urmează să mă duc la sală.

Mădălin Ionescu: Eu sunt cât de cât ok?

Cristina Șișcanu: Da, ești, ești!

Fanii lor au reacționat imediat

După ce au făcut acea postare, așa cum se întâmplă de fiecare dată, comunitatea online a reacționat imediat și într-un număr mare. Fanii i-au complimentat pe cei doi, le-au transmis urări de bine, dar au și continuat gluma făcută de Cristina Șișcanu. Mai mult decât atât, unii cred că burtica despre care vorbea vedeta ar putea sugera ceva, poate venirea unui nou copil în familia lor.

„O să avem un nepoțel, poate/ Vai, ce frumos/ Sunteți minunați, distracție plăcută/ Să fiți iubiți și sănătoși până la adânci bătrâneți/ O seară romantică/ Iubire, sănătate și tot ce vă doriți, amândoi ați fost superbi. Iubire veșnică vă doresc, să aveți o seară magică”, sunt unele dintre reacțiile celor din mediul online.

De Ziua Îndrăgostiților, Cristina Șișcanu a dat o veste neașteptată cu privire la o decizie pe care s-a hotărât să o ia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *