Prima pagină » Local » Veste importantă pentru locuitorii a doua comune ieşene. Noul Serviciu de Evidenta a Persoanei din Podu Iloaiei va cuprinde localităţile Erbiceni şi Romaneşti. Oamenii erau nevoiţi să-şi schimbe buletinele tocmai la Hârlău
Veste importantă pentru locuitorii a doua comune ieşene. Noul Serviciu de Evidenta a Persoanei din Podu Iloaiei va cuprinde localităţile Erbiceni şi Romaneşti. Oamenii erau nevoiţi să-şi schimbe buletinele tocmai la Hârlău

Veste importantă pentru locuitorii a doua comune ieşene. Noul Serviciu de Evidenta a Persoanei din Podu Iloaiei va cuprinde localităţile Erbiceni şi Romaneşti. Oamenii erau nevoiţi să-şi schimbe buletinele tocmai la Hârlău

20 iul. 2021, 12:39,
în Local

Pe masa Consiliului Judeţean Iași se află un proiect extrem de important pentru ieșenii care erau nevoiţi să se deplaseze kilometri întregi pentru a-și schimba buletinele. Conform proiectul care are nevoie de votul din Consiliul Judeţean, noul Serviciu de Evidență a Persoanelei din Podu Iloaiei va cuprinde localităţile Erbiceni și Românești.

Altfel spus, oamenii erau nevoiţi să îşi schimbe buletinele tocmai la Hârlău, iar acest lucru era considerat de mulţi ca fiind dificil.

1 Se aprobă modificarea arondării unităţii administrativ-teritoriale Erbiceni de la Serviciul public comunitar local de evidență a persoanelor Hârlău la Serviciul public comunitar local de evidență a persoanelor Podu Iloaiei.

Art. 2 Se aprobă modificarea arondării unităţii administrativ-teritoriale Româneşti de la Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor Hârlău la Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor Podu Iloaiei.

Art. 3 Serviciul public comunitar local de evidență a persoanelor Hârlău va deservi populaţia din unitățile administrativ-teritoriale Hârlău, Belceşti, Cepleniţa, Cotnari, Coamele Caprei, Deleni, Focuri, Fântânele, Gropniţa, Plugari, Scobinţişi Şipote.

Art. 4 Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor Podu Iloaiei va deservi populaţia din unităţile administrativ-teritoriale Podu Iloaiei, Româneştişi Erbiceni.

Art. 5 Prevederile prezentei hotărâri vorfi duse la îndeplinire de Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor laşi.

Art. 8 (1) Prezenta hotărâre va fi comunicată în copie Instituţiei Prefectului Judeţului laşi şi Direcţiei Judeţenede Evidenţă a Persoanelor laşi.
(2) Aducerea la cunoștință publică a prevederilor prezentei hotărâri va fi asigurată de compartimentely dă specialitate din cadrul Consiliului Judeţean laşi, cu atribuţii în acest sens. se arată în textul publicat de CJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *