Prima pagină » Actualitate » Veste bună pentru copii! Ar ar putea primi lunar tichete de 150 de lei. Ce condiții trebuie să îndeplinească
Veste bună pentru copii! Ar ar putea primi lunar tichete de 150 de lei. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Veste bună pentru copii! Ar ar putea primi lunar tichete de 150 de lei. Ce condiții trebuie să îndeplinească

15 oct. 2022, 12:00,
în Actualitate

Copiii ar putea primi tichete în valoare de 150 de lei, în fiecare lună. De când ar putea intra elevii în posesia acestora. Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a beneficia de ele. Iată ce trebuie să facă pentru a primi acest ajutor. Ce s-a anunțat.

Veste bună pentru copiii din România! Cei mici ar putea primi tichete în valoare de 150 de lei lunar. Ce condiții trebuie să îndeplinească minorii pentru a beneficia de acestea. Iată ce s-a anunțat.

Copiii ar putea primi tichete de 150 de lei în fiecare lună

Cei ce vor beneficia de tichete sunt copiii care participă la competiții sportive. Acestea se numesc „tichetele de sportiv” și sunt destinate strict minorilor care se ocupă cu acest domeniu. Cu toate astea, nu s-a anunțat dacă se vor da sau nu cu exactitate.

În cazul în care se va decide ca minorii „sportivi” să primească tichetele, acestea vor fi valabile de anul viitor, nu de acum. Dacă se va accepta, copiii vor beneficia de cei 150 de lei în fiecare lună.

Momentan, proiectul se află în procedura de legiferare. De reținut este faptul că vouchere pot fi folosite o singură dată pe nume. Pentru acestea, copiii trebuie să fie legitimați la cluburi sportive.

„Fiecare tichet va avea o valoare de 150 de lei, iar beneficiarii au dreptul la un asemenea tichet pentru fiecare lună. Potrivit proiectului încă aflat în procedura de legiferare, voucherele pot fi folosite o singură dată pe lună. Trebuie spus, de asemenea, că toţi copiii şi juniorii legitimaţi la cluburi sportive sunt incluşi în categoria beneficiarilor, a declarat Claudiu Loghin.

Pentru ce vor fi oferiți banii

Tichetele în valoare de 150 de lei ar putea fi primite de copii pentru achiziționarea de echipament sportiv, pentru transport, suplimente nutritive sau recuperare. Potrivit primelor informații, acestea ar putea fi distribuite la începutul anului viitor.

„Tichetele pot fi folosite pentru achiziţionarea de echipament, pentru servicii de transport sau pentru recuperare, inclusiv pentru suplimente nutritive. Data de la care legislativul intenţionează să introducă distribuirea acestor tichete este 1 ianuarie 2023”, a adăugat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *