Prima pagină » Cancan » Veronica „Vulpița” Stegaru pare să fi dispărut după ce a revenit în țară. Care a fost adevărul despre ultima ei relație

Veronica „Vulpița” Stegaru pare să fi dispărut după ce a revenit în țară. Care a fost adevărul despre ultima ei relație

12 apr. 2024, 10:13, 2 ,
în Cancan

Veronica „Vulpița” Stegaru pare să fi dispărut cu totul după ce a revenit în țară din Germania, unde plecase la muncă. Tânăra din Vaslui nu a stat prea mult pe meleaguri străine așa că s-a întors în România. Mai mult, nici cu Viorel Stegaru nu mai sunt șanse de împăcare, acesta depunând actele pentru a obține divorțul.

Fostul cuplu de „celebrități” de la Blăgești, Vulpița și Viorel Stegaru, pare să fi pus punct relației de dragoste care i-a făcut cunoscuți pe micile ecrane timp de mai bine de un an. În ciuda speculațiilor că cei doi ar fi inițiat o nouă etapă în povestea lor de viață, realitatea pare să fie cu totul alta. Viorel Stegaru, care a rămas în casa în care au locuit împreună, se străduiește să asigure îngrijirea celor doi copii rezultați din relația cu Veronica, cunoscută sub numele de Vulpița.

Veronica „Vulpița” Stegaru pare să fi dispărut după ce a revenit în țară

Vulpița, care nu mai este văzută prea des de vecini, pare să trăiască acum în casa părinților ei, împreună cu frații săi. Deși au ajuns în centrul atenției datorită aparițiilor lor la televizor, situația lor familială pare să se fi înrăutățit în ultima perioadă.

„E păcat de ei… Nu cred că se mai împacă. Cel puțin el așa spune, că i-au ajuns nebuniile ei, mai ales ultima relație pe care a avut-o cu bărbatul acela despre care spunea că este bețivan și că are o influență proastă asupra ei. Viorel crede că din cauza asta a renunțat ea la copii, să poată să se vadă cu cine vrea, când vrea. E o mamă iresponsabilă! Alții nu pot să facă copii și ea își bate joc de ei”, a declarat Elena, o vecină din Blăgești.

Fostul cuplu a devenit cunoscut după ce povestea de viață a celor doi a fost prezentată în cadrul unui show TV. Totuși, popularitatea a venit cu un preț, drama personală a celor doi devenind subiect de speculații și dezbateri în mediul online și la televizor. În prezent, după ce au revenit la viața lor obișnuită în Blăgești, cei doi sunt mai mult în umbra, departe de lumina reflectoarelor.

Viorel Stegaru vrea să-și refacă viața

Viorel Stegaru încearcă să-și refacă viața sentimentală, la mai puțin de un an după ce el și Vulpița s-au despărțit definitiv. Atunci, cei doi s-au certat, iar bărbatul a alungat-o de acasă pe Vulpăița, care rămăsese însărcinată din nou. Culmea, copilul nu era al lui Viorel, dar totodată nici Veronica nu știa cine este tatăl acestuia.

După o perioadă tristă în viața lui, pe strada lui Viorel Stegaru pare să fi ieșit soarele din nou. Pe rețelele de socializare, acolo unde le mai arată din când în când oamenilor care îl urmăresc ce se mai întâmplă în viața lui, Viorel Stegaru a dat o veste surprinzătoare. Se pare că bărbatul a trecut peste suferința cauzată de despărțirea de Veronica, iar acum iubește din nou.

Viorel Stegaru i-a făcut o declarație de dragoste neașteptată noii sale partenere, scriindu-i un mesaj romantic pe un bilețel. A publicat și în mediul online textul respectiv, mărturisindu-i femeii din viața lui, prin intermediul postării de pe Instagram, că o iubește.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *