Prima pagină » Cancan » Veronica „Vulpița” Stegaru a plecat la muncă în Germania. Ce se întâmplă cu copiii ei

Veronica „Vulpița” Stegaru a plecat la muncă în Germania. Ce se întâmplă cu copiii ei

02 feb. 2024, 06:02, 1 ,
în Cancan

Veronica „Vulpița” Stegaru și-a luat prin surprindere fanii după ce a plecat la muncă în Germania, lăsând în urmă totul. Femeia a avut o viață agitată, și-a înșelat soțul de mai multe ori, iar acesta nu a mai fos dispus să o ierte. Mai mult, Viorel Stegaru a acuzat-o pe Vulpița că nici de copii nu s-a mai interesat în ultima vreme.

După ce a născut al treilea copil, pe care l-a abandonat, și s-a despărțit de iubitul ei, Vulpița a făcut schimbări mari în ceea ce o privește. Deși nimeni nu se aștepta la acest lucru, Veronica Stegaru le-a dat o veste surprinzătoare fanilor. Aceasta a plecat din România și are de gând să înceapă o viață nouă peste hotare.

Veronica „Vulpița” Stegaru a plecat la muncă în Germania

Veronica Stegaru a plecat din România, iar această veste i-a surprins pe toți fanii ei. Vulpița le-a dat vestea tuturor în urmă cu puțin timp. După ce a născut al treilea copil, pe care l-a lăsat în grija statului, ea s-a despărțit și de iubitul ei. Acum, însă, Vulpița a făcut schimbări mari în ceea ce o privește.

Înainte să plece din țară, fosta vedetă de la „Acces Direct” a declarat că va lucra pe câmp, mai ales după ce a fost multă vreme acuzată că nu produce niciun ban. Acum, se pare că Veronica a decis să schimbe ceva în viața ei. Așa că Vulpița a plecat în Germania, acolo unde și-ar dori să meargă la muncă, după cum a spus.

Deocamdată, despre Veronica Stegaru se știe că este în Germania, după ce a postat o imagine cu ea din Berlin. Cu toate acestea, la descrierea pozei ea nu a dat niciun detaliu, astfel că nu se cunoaște adevăratul motiv pentru care a mers acolo.

Viorel Stegaru intentase divorț

După toate incidentele din viața ei, soția lui Viorel Stegaru a suferit și și-a dorit să lase în urmă oamenii despre care crede că i-au făcut rău. Din acest motiv, fosta vedetă de la Antena 1 a decis să plece din casa unde locuia cu tatăl copiilor ei și părinții lui.

La un moment dat, Vulpița nu avea unde să mai locuiască și a fost la un pas să își piardă drepturile asupra copiilor. Primi doi născuți au rămas în grija lui Vorel Stegaru și a familiei sale, căci Vulpița a plecat de acasă fără să îi ia pe cei mici cu ea.

Acest lucru l-a revoltat foarte tare pe Viorel Stegaru. Ceea ce l-a scos din sărite a fost faptul că nu s-a mai interesat de copii de când a plecat de acasă și în perioada în care a avut un alt iubit.

„Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, i-a scris Viorel Stegaru pe Instagram.

Comentarii
  • Hai ca e bun bancul asta !, am ris un pic , curva comunei care nu a muncit in viata ei si nu are nici o calificare si tehnic habar nu are sa faca nimic sa dus la munca in Germania ? sa presteze ce fel de munca ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *