Prima pagină » Cancan » Veronica Stegaru a vorbit despre tatăl celui de-al treilea copil pe care-l are. ”Sigur nu este Viorel”

Veronica Stegaru a vorbit despre tatăl celui de-al treilea copil pe care-l are. ”Sigur nu este Viorel”

21 iul. 2023, 09:20, 2 ,
în Cancan

Veronica Stegaru a devenit mamă pentru a treia oară, dar bucuria de a mai avea un copil, i-a fost rapid umbrită de faptul că a fost părăsită de toată lumea.

Nu a vizitat-o nimeni cât a stat cu băiatul în spital și, la externare, nimeni, nici părinții, nici Viorel Stegaru, nu a dorit să o primească în sânul familiei.

Vulpița și fiul ei locuiesc acum într-un centru al DGASPC Vaslui

Astfel a fost la un pas de a-și pierde bebelușul, după ce Protecția Copilului a deschis un dosar în cazul ei.

În cele din urmă, însă, a decis că este mai bine să ajungă să stea într-un centru al DGASPC Vaslui, acolo unde sunt ocrotite pe o perioadã prelungitã mamele si copiii aflați în situații de risc și unde se poate întări legătura părinte-minor.

Și odată ajunsă acolo, pentru a i se creiona o situație, ca mai apoi, poate, cineva să o ajute, Veronica Stegaru a vorbit despre tatăl copilului ei.

În fața celor care se ocupă de cazul ei, Vulpița nu a știut să ofere un nume clar în privința celui care ar putea să fie tatăl lui Ștefan.

Veronica Stegaru a vorbit despre tatăl celui de-al treilea copil

Cert este, spun oamenii din caz, că nu Viorel este părintele bebelușului, căci despărțirea lor s-ar fi produs cu mult timp în urmă, atunci când el a decis să îi și crească pe primii doi copii singur.

Astfel, au mai rămas, conform spuselor proaspetei mamei, două nume, doar că nici în privința acestor bărbați ea nu este sigură care dintre ei ar putea să fie tatăl copilului pe care abia l-a adus pe lume.

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are.

Nu existã un tată care sã fie indicat de ea si sã se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar cã nu știe cine este. A dat un nume, douã, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, cãci aceasta nu mai este împreunã cu cel de peste un an de zile. El si părintii lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toatã țara.

Trebuie ajutată. DGASPC Vaslui i-a propus sã meargã într-un centru, unde sã fie împreunã cu bebelușul, sã stabileascã o legãturã emoționalã cu el, devenind o mamã în adevãratul sens al cuvântului.

Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacã face asta doar pentru că îsi dorește sã fie alături de copil, ca o mamã normalã, sau doar că nu are unde sta, cã au abandonat-o toți în jur”, spun cei care s-au implicat în rezolvarea acestui caz, conform Capital.ro.

Comentarii
  • i so urcat vedetismul la cap…femeie fara suflet ca si-a parasit copii si so pus cu altul la facut copii

  • Nici aceasta stire nu o credem. Cine sa o ajute cand ea a refuzat ajutorul celor care s-a oferit? Este o eprsoana tare dificila. De unde stim noi ca ea are al treilea copil? De unde stim ca sta la DGASPC Vaslui? Poate cei de la Acces Direct si Mirela Vaida iar spun lucruri traznite. Veronica a avut foarte multe sanse sa se realizeze in viata, a fost cat de cat ajutata si a refuzat. Dovezile sunt inregistrarile video in online. Acum se plange ca este tare greu si ca este singura cu copilul. Sa puna mana sa isi caute de munca si sa aibe grija de al treilea copil, daca este adevarat ca are al treilea copil. Orice om poate gresi intr-o relatie in doi, nimeni nu este perfect. Acum cine sa o mai ajute? Nimeni. Vede cum este adevarata voata ca adult si ca parinte ( mama ). A avut relatii intime cu multi barbati, de aceea numai stie cine este tatal. Testul ADN este scump si numai este Mirela Vaida sau Antena 1/2 sa ii plateasca testul. Noi, publicul, tot ne rezervam dreptul de a anu crede stirea aceasta. Viata e grea desi frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`