Prima pagină » International » Verdictul în procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard. Juriul a decis în favoarea actorului

Verdictul în procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard. Juriul a decis în favoarea actorului

01 iun. 2022, 22:26,
BZI.ro, în International

Un juriu format din șapte persoane a ajuns la un verdict cu privire la procesul dintre Johnny Depp şi Amber Heard. Johnny Depp a câștigat procesul în care a fost implicată Amber Heard, fosta lui soție. Actorul a dat-o în judecată pe fosta sa parteneră pentru defăimare şi cere despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari.

Johnny Depp a intentat un proces de 50 de milioane de dolari împotriva lui Heard în 2019, pretinzând că l-a defăimat într-un articol de opinie din decembrie 2018 pentru Washington Post, iar în această seară a fost dat verdictul.

Johnny Depp a primit 10 milioane de dolari

Johnny Depp a primit 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 5 milioane de dolari în daune punitive. În afara sălii de judecată, este sărbătoare. Fanii lui Johnny Depp îi strigă numele în timp ce juriul citește decizia.

După şase săptămăni de audieri atât Johnny Depp cât şi Amber Heard au spus în faţa juriului din sala de judecată acelaşi lucru: că îşi vor viaţa înapoi.

Foştii parteneri de cuplu se acuză reciproc de defăimare

Foştii parteneri de cuplu se acuză reciproc de defăimare în procesul care a avut loc în oraşul Fairfax, în apropiere de Washington, în urma unui editorial publicat în cotidianul The Washington Post în 2018. În acel text, actriţa de 35 de ani nu a menţionat în mod explicit numele lui Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, cu care se căsătorise în 2015. Însă ea a evocat acuzaţiile de violenţe conjugale pe care le-a formulat împotriva soţului ei în 2016.

Actorul hollywoodian Johnny Depp a respins categoric în faţa juraţiilor acuzaţiile de violenţă formulate de fosta lui soţie Amber Heard şi a spus că afirmaţiile acesteia „l-au şocat profund”.

„Nu am lovit-o niciodată pe Amber Heard şi nici pe vreo altă femeie în toată viaţa mea”, a declarat starul hollywoodian. Acuzaţiile lui Amber Heard sunt „odioase şi deranjante” şi „nu sunt bazate pe niciun fel de adevăr”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *