Prima pagină » Cancan » Vedete din România ce au pozat nud. Care sunt artistele ce au refuzat această propunere

Vedete din România ce au pozat nud. Care sunt artistele ce au refuzat această propunere

10 iun. 2022, 11:01,
în Cancan

Majoritatea vedetelor din România au acceptat propunerea de a poza nud. Prin intermediul imaginilor, au reușit să fie propulsate în centrul atenției publicului. Mai mult de atât, artistele au fost criticate pentru alegerile făcute, unele chiar regretând decizia luată.

Totodată, de-a lungul timpului au existat și vedete ce au refuzat propunerea. Acestea au menționat că nu le-ar sta în caracter și nu s-ar simți în largul lor, fiind surprinse goale.

Ce vedete din România au pozat nud? 

De-a lungul timpului, tot mai multe vedete din România au pozat nud. Prin intermediul acesta, artistele au devenit cunoscute și au fost propulsate în carieră. Ba mai mult, unele dintre ele nu au acceptat propunerea de a poza în Playboy, dar s-au afișat pe rețele de socializare goale. Lolrelai, pe numele său real Ștefania Costache, a fost surprinsă nud în nenumărate fotografii pe pagina sa de Instagram. Aceasta nu se sfiește să își arate corpul sculptat ce pune pe jar imaginația bărbaților. În vârstă de 42 ani, fosta concurentă de la iUmor este lipsită de inhibiții și nu ascultă de gurile rele ce îi aduc critici în mediul online. O celebră cântăreața ce a pozat goală este și Alexandra Stan. Pe coperta celui mai recent album al său, a fost surprinsă doar în lenjerie intimă, sânii fiindu-i acoperiți cu ajutorul mâinilor. 

Printre artistele ce au fost criticate că au pozat în Playboy, se numără Xonia. Aceasta a acceptat să facă un pictorial incendiar când debuta în lumina reflectoarelor. Chiar dacă imaginile au propulsat-o în carieră, cântăreața a recunoscut că după o vreme melodiile sale nu au mai fost atât de populare. Motiv pentru care, frumoasa blondină a trebuit să-și schimbe stilul muzical și să colaboreze cu artiști celebri. O apariție controversată este și Loredana Chivu. Vedeta face furori pe internet, unde distribuie foarte multe imagini provocatoare nud. În revista destinată bărbaților a fost surprinsă și Bianca Drăgușanu. De curând, s-a zvonit că vedeta ar fi din nou gravidă, dar nu a declarat nimic în acest sens.

Care sunt artistele ce au refuzat propunerea de a fi surprinse nud

Chiar dacă li s-a propus și altor celebrități să pozeze în revista destinată bărbaților, nu toate au acceptat. Chiar dacă Andra Măruță captează atenția tuturor atunci când își face apariția la evenimente, frumoasa șatenă a refuzat propunerea celor de de la PlayBoy. Aceasta a menționat că nu o reprezintă și că nu s-ar fi simțit în largul său.

„Imediat cum am împlinit 18 ani mi-au propus un pictorial Playboy. Nu am acceptat, le-am mulţumit frumos că s-au gândit la mine şi că, prin urmare, mă consideră o fată atractivă, mai ales că aveau un concept foarte artistic, şi ei sunt exigenţi de felul lor cu frumuseţea feminină, însă nu consider că mă reprezintă o astfel de idee, de postură. N-aş fi fost naturală, n-aş fi fost eu.”, a declarat Andra Măruță.

De asemenea, și Anca Dinicu se numără printre vedetele ce nu au pozat nud. Frumoasa brunetă nu dorește să facă acest pas din cauza principiilor pe care le are și după care se ghidează. Un alt motiv pentru care actrița nu vrea să fie surprinsă în astfel de ipostaze este faptul că nu vrea ca lumea să o asocieze cu personajul pe care îl interpretează, Gina Felea. Dana Rogoz este o altă actriță ce nu a fost surprinsă în Playboy. Cu toate acestea, vedeta își surprinde mereu urmăritorii pe rețelele de socializare cu imagini în ipostaze provocatoare. Ba mai mult, frumoasa șatenă a făcut furori cu ipostazele nud într-un film de succes.

Printre vedetele din România ce au fost surprinse nud se numără și Mihai Trăistariu, Andra Voloș și Daniela Crudu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *