Prima pagină » Cancan » Vedete din România care au făcut Revelionul în costum de baie. Ce imagini au poostat din vacanțele exotice

Vedete din România care au făcut Revelionul în costum de baie. Ce imagini au poostat din vacanțele exotice

03 ian. 2024, 14:50,
în Cancan

Ca în fiecare an, multe vedete din România aleg să își petreacă Revelionul la cădură, pe continente mai însorite, în special Asia. Am selectat pentru voi nu mai puțin de 30 de imagini cu celebritățile noastre, în vacanțe exotice. Iată ce vedete din România au făcut Revelionul în ținute de plajă!

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au ales locul lor preferat, Thailanda (Asia), Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au mers în Maldive (Asia), la fel și Adelina Pestrițu, cu soțul ei. În Filipine (Asia) se distrează Oana Moșneagu și Vlad Gherman, iar în Zanzibar (Africa) au ajuns, și anul acesta, destul de multe vedete din România: Dana Rogoz cu soțul, Radu Dragomir, și copiii lor, Cuza de la „Noaptea Târziu” ori Dana Săvuică.

„Vremea acasă: 17 grade gratuit. Eu umblu cu toroapa asta să caut căldură pe bani. E cald si acasă”, a fost mesajul glumeț al lui Dani Oțil, care s-a fotografiat lângă hidroavionul cu care a ajuns pe insula din Maldive. Soția lui, Gabriela, a reușit să-și pună „Internetul” în cap cu o poză extrem de senzuală, cu vedere către posteriorul ei tonifiat. „Dani a făcut poza?”, „Îți vine să plângi când vezi atâta expunere”, „Super faină poza, Dani”, au fost doar câteva din comentariile pe care le-a primit doamna Oțil.

Ce vedete din România au ales destinații exotice

„O zi în Koh Mook (n.r. – insulă în sudul Thailandei) sau cum să pleci cu un plan precis și să faci altul din mers. Koh Mook este genul ăla de insulă unde eu aș putea sta o lună pe genul retreat și meditații, iar Cătălin ar sta o zi urlând «sunt celebru, scoate-mă de-aici»”, este una dintre postările actriței Doinei Teodoru, direct din Thailanda.

Sri Lanka (Asia) este o altă destinație preferată de vedetele noastre. Ela Crăciun, soțul și cei trei copii ai lor au avut parte, acolo, de experiențe noi și de aventuri. Ramona Olaru și-a îndeplinit un vis și a ajuns în New York, de Crăciun, și în Barbados (America de Nord), de Revelion. Lavinia Petrea, soțul ei și cei trei copii ai lor au petrecut trecerea dintre ani într-o destinație mai puțin căutată de vedetele noastre, Panama (America de Nord).

Știrista de la Pro TV este o apariție rară în costum de baie, pe rețelele sociale, dar în această vacanță a făcut excepție.

„Cu ce gând intru în noul an? Cu mulțumire și recunoștință și cu toți cei dragi mie în inimă! La mulți ani”, este mesajul Laviniei.

Pozele ei au atras o mulțime de comentarii pozitive și de complimente.

„Ești emoție și frumusețe pură”, „Apa, nisipul și cerul arată mai frumos cu tine acolo”, au fost doar câteva din comentariile primite de frumoasa Lavinia.

Codin Maticiuc s-a arătat încântat de Brazilia (America de Sud) și superba plajă Copacabana, iar Andreea Mantea și fiul ei, David, s-au bucurat de luxul pe care îl oferă Dubaiul (Asia).

„Copacabana – Rio de Janeiro, probabil cel mai tare Revelion din lume. Cu siguranță, al meu”, a scris Codin în dreptul imaginii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *