Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vedete care s-au confruntat cu dependențe. Cum au reușit să renunțe?

Vedete care s-au confruntat cu dependențe. Cum au reușit să renunțe?

28 feb. 2020, 23:45,
în Cancan ultimă oră

Mulţi şi-au ratat carierele şi şi-au distrus familiile din cauza dependenţelor cu care s-au confruntat. Şi sunt şi unii care şi-au găsit, în acest fel, sfârşitul. Alţii, în schimb, au cerut ajutor la momentul potrivit şi şi-au revenit. Şi ne referim, per total, la vedete cu nume cunoscute din showbiz, care au şi avut curajul să vorbească despre consumul de substanţe interzise, alcool şi fumat. Nadine este una dintre vedetele care a avut curajul să vorbească despre dependenţele cu care s-a confruntat. Însă, a avut ambiţia de a renunţa la ceea ce îi făcea rău şi a devenit alt om, potrivit Antena Stars.

”Mi-am dorit să nu mai beau și să nu mai fumez și așa am făcut”, a spus Nadine.

Nu a crezut că pastilele pe care le lua îi pot provoca o dependenţă din cauza căreia a şi ajuns la spital. Însă, Loredana Chivu şi-a revenit treptat şi nu doar cu ajutorul medicilor, ci şi al credinţei.

”Am avut probleme cu acele somnifere”, spunea Loredana Chivu.

Dana Marijuana are o poveste de viaţă parcă ruptă din filme. Artista a scris şi o carte în care a vorbit despre cele mai grele capitole: consumul de substanţe interzise şi neînţelegerea părinţilor.

”Intrarea mea în spital nu a fost din cauza drogurilor, a fost din cauza depresiilor mai mult, la 18 ani am luat heroina”, a spus aceasta.

Şi Sişu a avut probleme cu substanţele interzise. Ba mai mult, artistul a primit şi o pedeapsă grea şi a stat în spatele gratiilor o bună perioadă de timp. Însă, şi-a dat seama că se afla pe marginea prăpastiei şi s-a apropiat de Dumnezeu. Doar aşa a reuşit să se salveze. Răzvan Ciobanu nu a mai reuşit să scape, însă. Designerul a spus la un moment dat ce l-a făcut să consume substanţe interzise. A vorbit şi despre stările pe care le avea, dar şi despre persoana care atunci a reuşit să-l facă să înţeleagă că trebuie să renunţe. Din păcate, Răzvan Ciobanu a murit într-un tragic accident pe data de 29 aprilie 2019. Medicii legişti au descoperit că designerul consumase substanţe interzise înainte de a se urca la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *