Prima pagină » Radio » Actualitate » Vedete care au îmbătrânit urât. Timpul nu iartă pe nimeni

Vedete care au îmbătrânit urât. Timpul nu iartă pe nimeni

13 nov. 2019, 10:52,
în Radio

Vedete care au îmbătrânit urât. Timpul curge ireversibil și nu iartă pe nimeni, chiar dacă unii reușesc să-și păstreze farmecul natural.

Cu siguranță ați observat că unele persoane, care au aceeași vârstă, pot arăta complet diferit. În timp ce unii, la 50 de ani, arată de parcă ar avea 30 de ani, alții la aceeași vârstă arată deplorabil.

Vedete care au îmbătrânit urât

Ei bine, timpul și-a pus amprenta și pe chipurile vedetelor de la Hollywood. În cele ce urmează vă vom prezenta câteva vedete cu care timpul a foast nemilos

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow a jucat rolul lui Phoebe Buffay în serialul Friends, are acum 56 de ani. S-ar părea că este normal ca actrița să arate astfel la vârsta ei. Dar dacă e să o comparăm cu Jennifer Aniston și Courtney Cox, care arată mult mai tinere, atunci ne dăm seama că Lisa nu a îmbătrânit frumos.

Vedete care au îmbătrânit urât. Pamela Anderson

Pamela Anderson are acum 52 de ani. Dar mulți își aduc aminte de ea pe când era blonda focoasă din „Salvatorii Malibu”. Timpul nu a cruțat-o pe Pamela Anderson. Posibil că viața ei furtunoasă și-a pus amprenta asupra aspectului ei sau sumedeniile de intervenții chirurgicale. În prezent, Pamela Anderson încearcă să ducă un stil de viață sănătos, nu consumă carne și promovează vegetarianismul.

Britney Spears

Chiar dacă starul pop are acum 38 de ani, este puțin ciudat să o vedeți pe Britney Spears în această listă. Însă dacă arată astfel la 38 de ani, oare cum va arăta peste 20 de ani?

Melanie Griffith

Actrița are acum 63 de ani. Unii o cunosc pe Melanie Griffith ca fosta soție a actorului Antonio Banderas. Alții și-o amintesc datorită numeroaselor sale roluri în filmele anilor 80. În 1989, actrița a fost chiar nominalizată la Oscar pentru filmul „O femeie face carieră”. În anii tinereții, Melanie arăta uimitor.

Goldie Hawn

Vedete care au îmbătrânit urât. Acum 6 ani, era evident pentru toată lumea că Goldie a apelat la bisturiu. În urmă cu 3 ani, actrița a suferit o nereușită intervenție chirurgicală, iar apoi, se pare, a încercat să corecteze „greșeala”. Dar în zadar, la 70 de ani, este de nerecunoscut.

Janice Dickinson

A fost unul dintre cele mai de succes modele ale anilor ’70 și ’80. Acum 30 de ani era idealul de frumusețe al multor femei. În prezent, din cauza numeroaselor operații estetice suferite, Janice Dickinson a rămas doar umbra top modelului de altădată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`