Prima pagină » Actualitate » Vedeta „The Sopranos” a spus că „nu a jucat niciodată jocul celebrităților”. Cu ce se ocupă în prezent actrița Drea de Matteo

Vedeta „The Sopranos” a spus că „nu a jucat niciodată jocul celebrităților”. Cu ce se ocupă în prezent actrița Drea de Matteo

15 oct. 2024, 17:20,
Simona Ciobanu în Actualitate

Drea de Matteo nu a fost niciodată pasionată de covoarele roșii sau de asocierea cu alte celebrități. Starul din „The Sopranos”, în vârstă de 52 de ani, a declarat pentru Fox News Digital că retragerea din industria divertismentului nu a fost o mare problemă pentru ea, deoarece nu s-a simțit niciodată cu adevărat parte din Hollywood.

„Mulți oameni mă întreabă dacă am fost dată la o parte sau ignorată de Hollywood, dar asta nu mi s-a întâmplat niciodată”, a explicat ea. „Nu am fost niciodată cu adevărat acolo. Am avut câteva roluri importante în câteva emisiuni TV, am făcut o treabă bună și chiar am câștigat câteva premii. Dar nu am fost niciodată un jucător important în această industrie.”

Starul din „The Sopranos”, Drea de Matteo, are 52 de ani

De Matteo, care a interpretat-o pe Adriana La Cerva în „The Sopranos”, a spus că nu a jucat „jocul celebrităților”. Nu deține genți de lux și nu se afișează pe covoarele roșii alături de alte vedete.

„Nu mă amestec cu oameni celebri. Aceasta nu este lumea mea, așa că plecarea din industrie nu a fost mare lucru pentru mine.”

În prezent, Drea se concentrează pe noua sa colecție de bijuterii, parte din linia sa de îmbrăcăminte, ULTRAFREE, și a glumit că piesele din noua sa colecție Tombstone includ plăcuțe inscripționate cu nume, „în caz că uiți cine ești, aruncă o privire în jos”.

Ea a menționat că bijuteriile sale sunt speciale, deoarece includ simboluri de protecție, cum ar fi cruci sau arme.

„Pentru mine, acestea sunt simboluri. Pot fi o cruce, Steaua lui David sau Hamsa, dar armele sunt distractive”, a spus ea. De asemenea, ea a remarcat că portul unui revolver mic a fost un simbol important pentru ea.

În legătură cu „The Sopranos”, De Matteo a povestit un moment comic în care ea și Michael Imperioli au încercat să facă o scenă autentică de înmormântare, consumând marijuana, lucru pe care l-au regretat ulterior.

De asemenea, ea și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care a fost portretizat regretatul James Gandolfini în documentarul „Wise Guy: David Chase and the Sopranos”, considerând că merita un omagiu mai respectuos pentru contribuțiile sale.

„The Sopranos” a avut un succes enorm în perioada sa de glorie, atrăgând 13,2 milioane de telespectatori și câștigând 21 de premii Emmy, inclusiv unul pentru de Matteo, pentru cea mai bună actriță secundară într-un serial dramă.

Halle Berry și dependența de sex

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum actrița Halle Berry nu este încă dispusă să-l ierte pe fostul ei soț, Eric Benét. Vedeta de 58 de ani s-a aflat în episodul de luni, 7 octombrie, al podcastului „Armchair Expert”, găzduit de Dax Shepard, unde a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare.

„Am avut un soț care a susținut că este dependent de sex . Dar eu nu cred asta”, a declarat Halle Berry.

Deși Berry nu l-a menționat pe Benét pe nume, în 2002 s-a raportat că acesta ar fi urmat un program de dezintoxicare pentru dependența de sex. Berry și Benét s-au căsătorit în 2001, după doi ani de relație, dar s-au separat în 2003.

„Eric și cu mine avem probleme maritale de ceva vreme și am încercat să le rezolvăm împreună”, a declarat Berry pentru „Entertainment Weekly” la acea vreme. „Cu toate acestea, în acest moment simt că avem nevoie de timp separat pentru a ne reevalua relația. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în această perioadă emoțională.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`