Prima pagină » Actualitate » Vedeta cu care fostul star One Direction schimba mesaje în ziua morții sale: „Ea l-a îndrumat pe Liam”

Vedeta cu care fostul star One Direction schimba mesaje în ziua morții sale: „Ea l-a îndrumat pe Liam”

25 oct. 2024, 17:00,
Simona Ciobanu în Actualitate

Vedeta cu care fostul star One Direction schimba mesaje în ziua morții sale! Nicole Scherzinger, fosta membră a trupei Pussycat Dolls, ar fi fost în contact cu fostul star One Direction, Liam Payne, în ziua morții acestuia, potrivit compozitorului Andrew Lloyd Webber.

Într-un interviu pentru Billboard, Webber – care colaborează cu Scherzinger la muzicalul „Sunset Blvd” – a dezvăluit că artista, în vârstă de 46 de ani, încă îi trimitea mesaje fostului membru One Direction în ziua tragică.

Vedeta cu care Liam Payne schimba mesaje în ziua morții sale

Webber a povestit că Scherzinger a aflat vestea sfâșietoare chiar înainte de a urca pe scenă pentru spectacolul de pe Broadway și a remarcat puterea sa de a performa în ciuda durerii.

„Este o femeie extraordinară și un artist de necrezut”, a spus el.

Scherzinger și Payne aveau o istorie comună de la „The X Factor UK” din 2010, când cântăreața a ajutat la formarea trupei One Direction, alături de colegii săi de juriu, Simon Cowell și Louis Walsh. Ea i-a încurajat pe cei cinci tineri să formeze un grup, convingându-i că au talent, carismă și un viitor promițător împreună.

Înainte de moartea sa, Payne filmase alături de Scherzinger pentru viitorul serial Netflix „Building the Band,” unde Scherzinger era mentor și judecător.

Droguri periculoase descoperite în trupul fostului star One Direction

Liam Payne a decedat pe 16 octombrie după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires. Autopsia parțială a arătat că acesta avea cocaină, crack și un antidepresiv în organism.

Potrivit ABC News și TMZ, în urma unei autopsii parțiale, a fost descoperit un cocktail de droguri denumit „cocaină roz”, care conține metamfetamină, ketamină și MDMA, precum și cocaină crack și benzodiazepină. Ambele publicații citează surse anonime care au acces la rezultatele preliminare ale testelor.

Associated Press a informat că un oficial anonim a declarat că raportul toxicologic preliminar indică expunerea la cocaină, dar nu precizează cantitatea exactă de substanțe găsite în sângele cântărețului.

Rezultatele finale ale testelor toxicologice nu vor fi disponibile decât peste câteva săptămâni.

Oficialul, care a vorbit sub condiția anonimatului, a precizat că nu a fost autorizat să comunice detalii presei. Raportul preliminar a fost larg mediatizat în presa locală luni.

Procuratura argentiniană investighează cazul, o procedură obișnuită în cazurile de deces brusc sau neașteptat.

Autopsia a concluzionat că decesul lui Payne a fost cauzat de leziuni traumatice compatibile cu căderea de la etajul al treilea al hotelului. Procurorii au exclus implicarea unei alte persoane.

Anchetatorii argentinieni au găsit droguri și alcool printre obiectele sparte și mobila din camera hotelului, sugerând că Liam Payne ar fi avut o cădere nervoasă din cauza consumului de substanțe înainte de incident.

Fostul membru al trupei One Direction, Liam Payne, ar fi fost abandonat de casa sa de discuri cu câteva zile înainte de moartea sa, în timp ce se confrunta cu dificultăți în cariera sa solo.

După ce a semnat cu Capitol Records, subsidiară a Universal Records, în iulie 2016, Payne a fost recent eliminat din contractul său, potrivit unor surse citate de Daily Mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 octombrie 2024
26 octombrie 2024