Prima pagină » Cancan » Vedeta care și-a distrus frumusețea angelică cu operațiile estetice. Celebra actriță din anii ’90 cu greu poate fi recunoscută

Vedeta care și-a distrus frumusețea angelică cu operațiile estetice. Celebra actriță din anii ’90 cu greu poate fi recunoscută

29 mart. 2024, 12:30,
în Cancan

Vedeta care făcea furori în anii 90 și-a distrus frumusețea angelică cu operațiile estetice din dorința de a atinge perfecțiunea. După apariția în „Twin Peaks” a fost propulsată rapid pe lista celor mai frumoase și dorite femei din lume. În prezent, Lara Flynn Boyle cu greu mai amintește de vedeta de-atunci și a ajuns de nerecunoscut.

Dorința de a rămâne tinere, de a fi mai frumoase decât deja sunt, de a impresiona sau de a ține pas cu trendurile le fac pe vedete să-și schimbe radical înfățișarea. Operațiile estetice și intervențiile non-invazive le sunt la îndemână, dar nu întotdeauna ies așa cum își doresc. Unele dintre divele care s-au lăsat pe mâna chirurgilor esteticieni nu au făcut decât să se desfigureze.

Vedeta care și-a distrus frumusețea angelică cu operațiile estetice

Rolul din „Twin Peaks” a pus-o rapid pe lista celor mai frumoase și dorite femei din lume. Cu trecerea timpului, însă, Lara Flynn Boyle, căci despre ea este vorba, a început să nu se mai placă și să înceapă să-și schimbe tot mai mult înfățișarea.

A cucerit toată lumea cu frumusețea ei naturală și angelică, dar când rolurile nu au mai curs, Lara Flynn Boyle a recurs la o situație disperată. A început să treacă tot mai des pragul cabinetului chirurgilor esteticieni și să se transforme pe zi ce trece. Nu a vorbit, însă, niciodată intervențiile la care s-a supus.

A devenit greu de recunoscut, iar aparițiile în public, tot mai rare. Astăzi, la 54 de ani, duce o viață retrasă, departe de lumina reflectoarelor. În urmă cu 25-30 de ani, însă, era una dintre cele mai cerute și ocupate actrițe.

A înlocuit rochiile de gală, machiajul și coafurile realizate de profesioniști cu hainele sport, largi, fără nicio formă sau structură. Părul și machiajul nu mai sunt mari preocupări pentru ea. Ultima dată când a fost pozată, în 2023, chiar de ziua ei de naștere, Lara ieșise din casă doar să ducă gunoiul. Fotoreporterii au fost pe fază și au pozat-o rapid. În pantaloni de trening, o cămașă în carouri și o geacă lungă de fâș aruncată peste, actrița era la ani de lumină de imaginea pe care o afișa în anii ’90. Iar chipul brăzdat de riduri, umflat, și părul strâns neglijent o făceau aproape imposibil de recunoscut.

Două mariaje și mai multe relații eșuate

La sfârșitul anilor ’80 a prins roluri în filme precum „Amerika” sau „Poltergeist III”. Celebritatea a venit grație rolului Donnei Hayward din „Twin Peaks”. Atunci, telespectatorii s-au îndrăgostit de ochii ei de un magnetism aparte și de frumusețea ei naturală, cu trăsături ca de model. În acea perioadă a început relația cu colegul din „Twin Peaks”, Kyle MacLachlan, care a durat doi ani. În 1996 a bifat primul ei mariaj, cu John Patrick Dee III, de care a divorțat doi ani mai târziu.

Au urmat relații cu actorul David Spade și apoi cu Jack Nicholson, cu 33 de ani mai mare decât ea. Jack ar fi cucerit-o pe Lara când aceasta era încă, oficial, cu Spade. Acesta din urmă a aflat când Flynn Boyle și Nicholson au fost pozați împreună de paparazzii. Din 2006 este căsătorită cu Donald Ray Thomas II, investitor imobiliar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`