Prima pagină » Radio » Actualitate » Vecina lui Stephan Pelger a făcut declarații după moartea acestuia. Ce i-a cerut creatorul de modă

Vecina lui Stephan Pelger a făcut declarații după moartea acestuia. Ce i-a cerut creatorul de modă

09 iun. 2023, 10:09, 1 ,
în Radio

Vecina lui Stephan Pelger, care locuia în același imobil, a dat câteva declarații jurnaliștilor, după moartea designerului. Creatorul de modă, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit fără suflare în locuința sa, după ce s-ar fi sinucis. Stephan Pelger se confrunta de câțiva ani cu o depresie severă iar înb ultimul timp suferea și de insomnie.

Lumea modei din România este în doliu, după ce Stephan Pelger a murit. Creatorul de modă s-a stins din viață, în cursul zilei de joi, 8 iunie, la vârsta de 44 de ani. Potrivit primelor informații, acesta a fost găsit fără suflare, în locuință, de către un vecin. Imediat după ce oamenii legii au ajuns la fața locului s-a constatat și decesul.

Vecina lui Stephan Pelger, declarații după moartea acestuia

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai cunoscuți, dar și apreciați designeri vestimentari de la noi. Mai mult decât atât, creatorul de modă a uimit o lume întreagă cu creațiile sale. Cu toate acestea, se pare însă că designerul a decis să își încheie socotelile cu viața și a recurs la sinucidere.

După decesul lui Stephan Pelger, reporterii Antena Stars au obținut primele declarații ale vecinei creatorului de modă, doamna Violeta. Femeia a mărturisit că ea a fost cea care îl mai ajuta pe designer cu anumite medicamente de care acesta avea nevoie, iar asta pentru că fiica sa lucra în Franța și putea să facă rost mult mai ușor de acestea.

„Eu îi mai dădeam medicamente, fiica mea e în Franța și îi dădeam lucruri mai bune. I-am dat un anumit tip de pastile, am vrut să îi altceva și a zis că are și că nu îl ajută”, a precizat vecina lui Stephan Pelger.

Întrebată de către reporterii Antena Stars dacă știa de depresia creatorului de modă, vecina acestuia a mărturisit că nu și-a dat seama că ar fi suferit de această boală.

„Nu am constatat că e depresiv”, a mai precizat aceasta.

Care era starea de sănătate a lui Stephan Pelger

Cu doar câteva luni în urmă, designerul a vorbit despre problemele provocate de depresie și de insomnie, ce au dus la dependență de medicamente și alcool. Ani la rând, Stephan Pelger s-a luptat cu insomnia, iar viața i-a fost grav afectată de acest lucru. Creatorul de modă își administra zeci de pastile pentru a reuși să se odihnească, iar organismul său a avut mult de suferit.

Vorbind despre lupta sa cu depresia, Stephan Pelger a declarat că suferă de depresie de la 10 ani, când a fost prima dată a fost într-un centru de psihiatrie. Apoi s-a internat, la 21 de ani, la Viena, după care, la 34  de ani, s-a tratat la Munchen. Vorbind despre problemele sale, el a spus că acestea s-au agravat după incidentul de la Cannes, când, în anul 2018, creatorul de modă a fost răpit, jefuit și bătut.

„Pastilele (pentru insomnie) sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor”, mai spunea creatorul de modă în urmă cu ceva timp.

Pe lângă toate acestea, Stephan Pelger a mers la numeroase clinici de dezintoxicare pentru a putea scăpa de dependența de substanțe interzise. Însă, totul a fost în zadar, căci cunoscutul creator de modă a decis să-și încheie socotelile cu viața.

Comentarii
  • Inteleg ca, era sub tratament cu antidepresive. Intrebare: medicamentele aduse de catre vecina erau compatibile cu medicamentele prescrise pentru el? Medicul curant avea cunostinta ca, dansul lua pastile fara prescriere medicala? Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024