Vecina i-a căzut cu tronc şi a vrut cu orice preţ să-şi satisfacă fanteziile cu ea! Ieşeanca nici nu se gândea că va fi pusă vreodată într-o asemenea ipostază (EXCLUSIV)

Vecina i-a căzut cu tronc şi a vrut cu orice preţ să-şi satisfacă fanteziile cu ea! Ieşeanca nici nu se gândea că va fi pusă vreodată într-o asemenea ipostază (EXCLUSIV)

29 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un individ căruia vecina i-a căzut cu tronc va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis ieri în judecată pe Ionel Brînză, sub acuzația de tentativă de viol. Anchetatorii spun că individul din comuna Țibana a încercat să întrețină relații sexuale orale cu victima, o tânără de 19 ani

Un ieşean căruia vecina i-a căzut cu tronc va fi nevoit să dea explicaţii în faţa magistraţilor. Aşadar, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Ionel Brînză, pentru tentativă de viol.
Anchetatorii spun că individul din comuna Țibana a încercat să întrețină relații sexuale orale cu victima, o tânără de 19 ani.

Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească primul termen al procesului penal. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Vecina i-a căzut cu tronc şi a vrut cu orice preţ să-şi satisfacă fanteziile cu ea!

Oamenii legii spun că Ionel Brînză (34 de ani), din comuna Țibana, a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni.

„E un incident care a avut loc pe 19 iunie 2022, în jurul orei 18.30. În timp ce persoana vătămată se afla la domiciliul inculpatului, acesta din urmă i-a propus să întreţină relaţii sexuale, dar ea a refuzat. Inculpatul a prins-o cu mâna de cap, i-a aplicat mai multe lovituri cu palma peste faţă, apoi a introdus-o într-o anexă a locuinţei, respectiv într-un grajd. Prin adresarea de ameninţări cu moartea şi prin aplicarea de alte lovituri, chiar cu ciocanul, la nivelul genunchiului, el a încercat să întreţină cu victima un act sexual oral”, a precizat Dragoş Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Ionel Brînză, acuzat de tentativă de viol

Oamenii legii au adăugat că, la un moment dat, agresorul și victima au fost surprinși în grajd de mama celei din urmă.

„Victima s-a opus, dar suspectul a încercat să o dezbrace. S-a dezbrăcat şi el, iar, în acele momente, partea vătămată a reuşit să îi trimită mesaje mamei ei. La un moment dat, mama victimei a sosit la domiciliul inculpatului şi i-a surprins pe cei doi în grajdul respectiv”, a subliniat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Din păcate, în ultimii ani, la Iaşi au fost sesizate tot mai multe atfel de situaţii. Aşadar, zeci de ieşeni au fost cercetaţi, audiaţi, reţinuţi, arestaţi preventiv, trimişi în judecată sau chiar condamnaţi după fapte de agresiune sexuală.

Potrivit acestuia, la audieri, Ionel Brînză a negat comiterea faptelor. Acesta a fost și motivul pentru care ancheta a durat mai multe zile. Totuşi, ulterior, individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi. Acum, după ce vecina i-a căzut cu tronc şi a încercat să-şi satisfacă toate fantziile cu ea, Ionel Brînză va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă.

Comentarii
  • La voi toate articolele despre violatori e obligatoriu să conțină cuvântul „fantezie”.
    Poate ăla e un prostan cu patru clase care nici nu știe ce e aia fantezie, mai schimbați și voi placa asta cu fantezia:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *