Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Vasile Stănescu, soţul Niculinei Stoican, a făcut închisoare. Care a fost motivul

Vasile Stănescu, soţul Niculinei Stoican, a făcut închisoare. Care a fost motivul

10 dec. 2021, 09:34,
în Cultural

Vasile Stănescu, soţul Niculinei Stoican, cu care este căsătorită de 30 de ani a făcut închisoare. Pe atunci, artista a trecut prin cele mai grele momente din viața ei. Cu toate că mereu afișează un zâmbet larg și se prezintă impecabil în fața camerelor de filmat, cântăreața a trecut prin adevărate drame.

În luna februarie a anului 2014, Vasile Stănescu ajungea în arest. Din acel moment artisa avea să se confrunte cu un adevărat calvar.

De ce a ajuns la închisoare Vasile Stănescu?

Odată cu aflarea veștii, Niculina Stoican a trecut prin iad, s-a luptat cu depresia și cu atacurile de panică:

”Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți.

Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”, a mărturisit Niculina Stoican pentu Spynews.ro

Vasile Stănescu a fost arestat pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei. Acesta a fost eliberat din arest în anul 2016.

Niculina Stoican câștigă 13.000 de lei pe lună

Niculina nu are o mașină proprietate personală însă pare să fi investit mulți bani în bijuterii și obiecte prețioase: ea are un ”set damă”(?!) în valoare de 5.000 de euro, ceasuri de damă și bărbătești de 65.000 de euro, inele de 3.000 de euro, lănțișoare de 2.000 de euro și brățări de 1.500 de euro.

Artista a menționat în declarația de avere că toate obiectele de lux sunt strânse de ea de-a lungul timpului, începând cu anul 1993.

Niculina are însă și datorii mari. Ea a făcut un împrumut de tip CAR de 480.000 de lei (96.000 de euro), anul trecut, pe care s-a obligat să-l returneze într-un timp relativ scurt, de 7 ani.

La capitolul venituri, interpreta a trecut 82.001 lei de la Ansamblul ”Maria Tănase” și 16.848 lei din activități artistice pe care le-a mai prins în timp de pandemie.

De asemenea, ea a mai primit dividende în valoare de 28.500 lei de la firma pe care o deține. Alți 21.900 lei au ajuns la Niculina din indemnizația de consilier județean și 8.624 lei din drepturi de autor. În medie, Niculina Stoican a avut un venit lunar de aproximativ 13.000 de lei.

Artista nu și-a cunoscut tatăl

Niculina Stoican a trecut printr-un calvar toată viața. Faptul că nu l-a avut aproape pe tatăl ei a marcat-o complet, pentru că și-ar fi dorit să aibă în viața ei și prezența masculină. Artista nu și-a văzut niciodată tatăl și asta pentru că mama ei nu i-a permis asta, iar, ulterior, nici el nu a mai vrut să o cunoască.

Niculina își amintește că l-a invitat pe tatăl ei la nuntă, dar acesta nu a onorat invitația, deși i-ar fi plăcut să îl aibă alături în cel mai important moment al vieți sale. În plus, acesta și-a refăcut și viața și femeia respectivă îi stătea în calea relației ei cu bărbatul.

Vasile Stănescu și Niculina Stoican au reușit să treacă prin problemele din trecut și formează în continuare o familie fericită și frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *