Prima pagină » Actualitate » Vărul interlop al lui Tzancă Uraganu a fost adus în țară! Felix Velcu a fost arestat în Franța
Vărul interlop al lui Tzancă Uraganu a fost adus în țară! Felix Velcu a fost arestat în Franța

Vărul interlop al lui Tzancă Uraganu a fost adus în țară! Felix Velcu a fost arestat în Franța

30 aug. 2024, 18:40,
în Actualitate

Un interlop din București, Felix Velcu, cunoscut sub porecla „Sefor”, a fost adus în România sub escortă de către Poliția Română, după ce pe numele său fusese emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Felix Velcu, membru al temutului clan Duduianu, a fost condamnat la închisoare pe 4 aprilie 2024 și ulterior arestat în Franța la 5 iunie 2024, conform informațiilor furnizate de Adevărul. Velcu este vărul cunoscutului manelist Tzancă Uraganul.

„Acesta era căutat internațional pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. A fost adus din Franța în baza unui mandat emis de Curtea de Apel București, care prevede executarea unei pedepse de 692 de zile de închisoare”, a comunicat Poliția Română pe 29 august.

După ce a fost repatriat, Felix Velcu a fost încarcerat pentru a-și ispăși pedeapsa.

Anul trecut, „Sefor” a supraviețuit miraculos după ce a încercat să fure dintr-un camion aflat în mers. În timpul furtului, s-a dezechilibrat și a căzut pe șosea, fiind călcat de mașina complicilor săi, care circula foarte aproape în spatele camionului. Deși rănit grav, a fost găsit în viață de paramedici și transportat de urgență la spital, unde a fost conectat la aparate.

Tzancă Uraganul, victima unei escrocherii

Într-un alt incident, vărul său, Tzancă Uraganul, a fost recent victima unei escrocherii, primind bani falși la o petrecere în Sibiu. Supărat, manelistul a postat pe TikTok un videoclip în care arde bancnotele false, exprimându-și furia și promițând că va dezvălui numele celor care l-au păcălit.

Aceasta nu este prima dată când artistul trece printr-o astfel de situație, iar el a menționat că anterior a avut probleme legale din cauza primirii de bani falși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
30 august 2024
30 august 2024