Prima pagină » Magazin » Vara asta, fii în tendințe cu promoțiile de până la 70% din Iulius Mall Iași!
Vara asta, fii în tendințe cu promoțiile de până la 70% din Iulius Mall Iași!

Vara asta, fii în tendințe cu promoțiile de până la 70% din Iulius Mall Iași!

28 iun. 2024, 16:34,
BZI.ro, în Magazin

Prima lună a verii a trecut și tu deja ai purtat toate outfit-urile la care te-ai gândit și nu mai știi ce piese să asortezi? La Iulius Mall Iași a început Summer Sale, iar brandurile afișează promoții de până la 70% la articole fashion, încălțăminte, accesorii și produse de beauty. Vino la o sesiune de shopping smart în Iulius Mall Iași!

Vara asta se poartă relaxarea, asortată cu zâmbete și bună dispoziție, dar și cu piese vestimentare comode și stylish. În Iulius Mall te așteaptă Summer Sale, iar locațiile tale favorite s-au pregătit cu promoții de până la 70% la o varietate de articole. Dacă vrei să vezi ce branduri afișează promoții în perioada aceasta, poți consulta catalogul online de pe site-ul Iulius Mall Iași.

Oversized și cozy par să fie trendurile care se mențin și în acest sezon estival. Vino în Bershka, Cropp, H&M, Mohito, Sinsay, Pull&Bear, Terranova, dar și în celelalte locații de fashion, și descoperă colecțiile de vară care acum sunt reduse cu până la 70%! Orice ținută trebuie asortată cu o pereche de încălțăminte pe măsură, iar Gryxx, BUZZ, Sizeer te întâmpină cu oferte de nerefuzat. Și brandurile cu profil sportiv s-au alăturat campaniei Summer Sale din Iulius Mall Iași. 4F, Intersport, Sport Vision au pregătit colecții versatile pentru o varietate de activități sportive outdoor și indoor. Iar dacă vrei să intri în atmosfera de festival și te-ai gândit deja să îți pregătești ținutele, vino la Meli Melo sau Parfois și profită de reducerile de până la 50% la accesorii variate!

Cupio, My Geisha și Nala îți propun ca în această vară să ai grijă de tine și te așteaptă cu produse de beauty și skincare reduse cu până la 40%, dar și cu alte surprize și cadouri. Vezi în catalogul online ce alte branduri au promoții în această perioadă!

Vino în Iulius Mall Iași și bucură-te de promoțiile de vară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *