Prima pagină » Cancan » Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, este de o frumusețe răpitoare. Ce meserie are tânăra în Canada?

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, este de o frumusețe răpitoare. Ce meserie are tânăra în Canada?

12 ian. 2023, 09:36,
în Cancan

Leonard Doroftei a început o viață cu totul nouă în Canada în urmă cu câțiva ani alături de întreaga sa familie, soția sa împreună cu cei trei copii pe care îi au împreună. Oașul Montreal le-a devenit casă, după ce a părăsit România pentru o viață mai prosperă.

Leonard Doroftei se mândrește cu doi fii și o fiică, în vârstă de 19 ani. Vanessa a atras atenția tuturor în mediul online după ce tatăl său a postat mai multe imagini cu tânăra, moment în care a făcut și o glumă, menționând că este frumoasă datorită moștenirii din partea mamei. Tânăra are planuri mărețe de viitor, dorindu-și să urmeze studiile la Facultatea de Medicină, spre marea bucurie a familiei sale.

În prezent, tânăra studiază la un colegiu din Montreal.

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, este de o frumusețe răpitoare

La doar 19 ani, Vanessa este de o frumusețe răpitoare, iar Leonard Doroftei nu poate decât să recunoască faptul că soția sa este cea care a contribuit la această reușită.

„Norocul ei că seamănă cu maică-sa!”, a scris Leonard Doroftei în mediul online.

Dacă fiica sa își dorește să devină un medic de succes, ceilalți doi fii ai pugilistului sunt, de asemenea, pe picior mare. Cel mai mare dintre copii, Adrian, activează în domeniul imobiliarelor, iar Alex a terminat nu de multă vreme Facultatea de Fizică în România. Ulterior terminării studiilor superioare, tânărul s-a dus în Canada, alături de familia sa.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie”, a declarat acum câteva luni Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei muncește din greu în Canada

Leonardo Doroftei a ajuns să lucreze pe șantier cot la cot cu mai mulți bărbați. Sportivul vrea să construiască o nouă sală de box și nu pierde timpul, ci muncește și el pentru ca lucrările să avanseze mai ușor.

Cu toate că locuiește de mai mult timp în Canada, acesta susține că îi este dor de România și spune că nu ar fi plecat niciodată, dar și în Canada se simte ca acasă, deoarece este înconjurat de români.

„N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fii un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fi văzut așa, e dureros. Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”, povestea Leonard Doroftei, într-un interviu acordat pentru AS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *