Prima pagină » Local » Vandam Constantin este acuzat oficial de două tentative la omor. Pare că are lipici la judecători: magistrații nu-l vor după gratii – FOTO/VIDEO

Vandam Constantin este acuzat oficial de două tentative la omor. Pare că are lipici la judecători: magistrații nu-l vor după gratii – FOTO/VIDEO

14 apr. 2023, 02:00,
Sorin Pavelescu în Local

Vandam Constantin este acuzat oficial de două tentative la omor. După ce a tras cu pistolul și era să lovească un rival cu o mașină, Vandam are de dat explicații în fața legii. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea ani grei în spatele gratiilor

Vandam Constantin pare că reușește să-i determine pe judecători să nu-l țină prea mult după gratii. După ce a tras cu pistolul în mașina unor rivali, magistrații au considerat cu nu este un pericol social și că poate petrece liniștit Paștele în familie. Totuși, procurorii și polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au reținut din nou, la câteva minute după ce judecătorii au decis să-l trimită acasă. De data aceasta, Vandam este anchetat pentru altă tentativă la omor. Dar să începem cu începutul.

Polițiștii au intrat pe fir după ce Vandam a tras cu un pistol către o mașină în care se aflau doi rivali.

„La data de 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetările cu privire la comiterea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, în vederea luării măsurilor legale.

De asemenea, au fost efectuate două percheziții domiciliare la persoanele bănuite de comiterea faptei. Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 2 aprilie a.c., între patru persoane care se deplasau cu două auto ar fi avut loc un conflict, pe o stradă din municipiul Iași, în urma căruia nu au rezultat victime”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Deși nu s-a depus vreo plângere, polițiștii au intrat pe fir.

„Facem precizarea că incidentul nu a fost sesizat la poliție. În cadrul anchetei a fost indisponibilizat un autoturism și supus unei expertize criminalistice. Având în vedere datele rezultate în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate de polițiștii SIC Iași, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

În baza probatoriului administrat în cauze, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore, la data de 6 aprilie a.c., a doi bărbați, ambii din municipiul Iași. Cercetările continuă”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași la scurt timp după incident.

Ulterior, Vandam a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar a contestat, iar măsura i-a fost înlocuită cu arestul la domiciliu.

Vandam Constantin este acuzat oficial de două tentative la omor

A doua reținere a lui Vandam a fost făcută tot pentru tentativă la omor, după incidentul de pe 2 martie, când a fost la un pas de a da cu mașina peste Dragoș Panțiru.

„În ziua de 02.03.2023, ora 14:00, în timp ce se afla în loc public, pe șoseaua Păcurari din municipiul Iași, inculpatul V.C. a provocat indignare și nesiguranță față de persoanele prezente, prin aceea că a pus în mișcare un autoturism și a provocat distrugeri altor două autoturisme parcate, demarând în viteză către locul unde se afla persoana vătămată, P.D.S., care s-a ferit și a reușit să evite impactul. Ulterior, numitul V.C. a coborât și a alergat cu un obiect contondent după numitul P.D.S.”, au transmis procurorii ieșeni.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua judecătorii în acest caz. Cert este că Vandam Constantin este acuzat oficial de două tentative la omor.

Comentarii
  • Haoleo ce jabulea !!! Vandame de carnat, VAX !!!

  • Rapanos cu burtoi plin de cacat.

  • Scursura societatii, viermele orasului

  • Ciudata decizia judecatorilor, fiind pe control judiciar pentru fapta cu Pantaru cioroiul comite fapta cu pistolul letal , insa judecatorii il aresteaza la Domiciliu urmand sa fie pus din nou pe control judiciar avand sansa sa comita alte tentative de omor sau mai rau , foarte ciudat, sa nu zic judecatori corupti

  • Pue justiția roumena cocalara!

  • Colaborează cu autoritățile. E simplu

  • Este fffsimplu de ce vandam este pe domiciliar…informator de lunga durata….Dar e mai bine asa deoarece lumea cu care sa certat îl vor afara ca să își tina promisiunile…Jan si-a aratat valoarea știe toată lumea cine este…Dar încă nu sa intalnit cu veteranii și atunci janel ai sa vezi cine ești….vandammm bine ca ești pe domiciliar, acum se știe ca ești un sifon ieftin….și se bucura și multa lume ca te vor afara…..sa se întâlnească cu tine….

  • slaba justitie

    Cioara asta a comis două tentative de omor la exact o lună. Dacă era arestat prima dată nu mai comitea a doua faptă. Nici dacă era în arest la domiciliu nu stătea liniștit. Este evident că judecătorii sunt slabi, nu îl vor arestat, nu se gândesc la pericolul social.

  • Să-ți ciocnești ouăle la pârnaie de Paște borâtanie și să belești mielul la smecheri după paravan!

  • Chuck Norris

    Pericol real pentru societate.Judecatorii sunt de tot [email protected] infuda puscaria pentru ca au luat ceva de mancare de prin magazine, asta umbla liber pentru 2x TENTATIVA de OMOR(ma repet TENTATIVA DE OMOR).Un gunoi nespalat care inca nu si-a gasit NASUL.

  • de curiozitate, era pistol airsoft sau cu munitie letala?

  • La cele cu bila nu e încadrarea la letala, cel mult faci buba care trece. Lu asta ii tre un sprey in anus ca lu frate-su ăla violat bătut si lăsat pe trotuar ca marele Vandam a fugit de bătaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024