Prima pagină » Local » Vandam Constantin a fost adus de mascaţi la audieri! Va afla dacă următoarele 30 de zile va sta în arest – EXCLUSIV, FOTO

Vandam Constantin a fost adus de mascaţi la audieri! Va afla dacă următoarele 30 de zile va sta în arest – EXCLUSIV, FOTO

07 apr. 2023, 14:34, 5 ,
în Local

Interlopul ieșean Vandam Constantin a fost adus de mascați la audieri, după ce a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta va afla dacă următoarele 30 de zile le va sta după gratii, în arest preventiv.

Vă aducem aminte că cei doi frați, Vandam Constantin și Jean Brăileanu, au fost ridicați de Poliție, după ce au fost acuzați de tentativă de omor.

„La data de 02 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetările cu privire la comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în vederea luării măsurilor legale.

De asemenea, au fost efectuate două percheziții domiciliare, la persoanele bănuite de comiterea faptei.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 02 aprilie a.c., între patru persoane, care se deplasau cu două auto ar fi avut loc un conflict, pe o stradă din municipiul Iași, în urma căruia nu au rezultat victime. Facem precizarea că incidentul nu a fost sesizat la Poliție.

În cadrul anchetei a fost indisponibilizat un autoturism și supus unei expertize criminalistice.

Având în vedere datele rezultate în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate de polițiștii SIC Iași, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

În baza probatoriului administrat în cauze, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore, la data de 06 aprilie a.c., a doi bărbați, ambii din mun. Iași.

Cercetările continuă.

Acțiunile au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și U.T.A.I. Iași”, a transmis IPJ Iași.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *