Prima pagină » Cancan » Vali Vijelie, surprins cu amanta în miez de noapte. Ce reacție a avut soția manelistului

Vali Vijelie, surprins cu amanta în miez de noapte. Ce reacție a avut soția manelistului

22 apr. 2024, 15:29,
BZI.ro, în Cancan

Cunoscutul manelist Vali Vijelie a fost surprins de paparazzi cu amanta la hotel, în weekend-ul trecut, iar soția lui a luat foc. Artistul s-a întâlnit cu o brunetă misterioasă în miez de noapte, după care s-au retras într-un apartament. Nu e prima oară când Vali Vijelie calcă strâmb, însă de data asta soția lui a pus piciorul în prag.

Vali Vijelie, în vârstă de 54 de ani, este căsătorit de 28 de ani cu Carmen și au împreună doi copii, fată și băiat. De-a lungul celor aproape trei decenii de conviețuire, manelistul a călcat strâmb în repetate rânduri, dar soția lui a închis ochii și l-a iertat de fiecare dată. De altfel, Vali Vijelie nici nu a negat că și-a satisfăcut „poftele inimii”.

Vali Vijelie, surprins cu amanta în miez de noapte

În weekend-ul trecut, Vali Vijelie și-a dat întâlnire în crucea nopții cu o brunetă misterioasă. În primă fază, s-au întâlnit într-o benzinărie, apoi s-au retras într-un complex rezidențial din Pipera. Dar nu înainte ca artistul să o pipăie în văzul lumii.

Contactat de Fanatik, Vali Vijelie a negat că ar avea o idilă: „Totul este fake”. Manelistul a spus în repetate rânduri că soția lui nu e geloasă și căsnicia lor nu a fost în niciun fel dărâmată de bârfe, ci a devenit mai puternică.

„Știi că e o vorbă: care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt. Din punctul meu de vedere noi, bărbații, suntem de două feluri: care fac și care nu recunosc”, a spus manelistul, recent, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Soția lui Vali Vijelie a pus piciorul în prag

De data asta, însă, Carmen Rusu a fost extrem de tranșantă și a spus că nu vrea să mai aibă deloc de-a face cu manelistul. Este, însă, decisă să nu divorțeze de acesta pentru că vrea să beneficieze în continuare de confortul financiar pe care îl are de când este soția lui Vali Vijelie.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a declarat Carmen Rusu.

De asemenea, manelistul mai are doi băieți dintr-o relație anterioară. De-a lungul timpului, el a mai fost acuzat de diverse infidelități.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *