Prima pagină » Cancan » Vali Vijelie pare să fi fost iertat de soție după ce a înșelat-o. Unde a dus-o pe Carmen în vacanță

Vali Vijelie pare să fi fost iertat de soție după ce a înșelat-o. Unde a dus-o pe Carmen în vacanță

06 iun. 2024, 12:19,
în Cancan

Manelistul Vali Vijelie pare să fi fost iertat de soție după ce a fost prins că a înșelat-o, fiind filmat în compania unei brunete misterioase. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, iar reacțiile nu au întârziat să apară, soția lui spunând că totul s-a terminat între ei. Și totuși, Vali Vijelie vrea acum să-i reintre în grații partenerei lui de viață, făcându-i cadou o vacanță de lux.

Vali Vijelie și-a dus soția în vacanță, după gesturile intime cu altă femeie. În luna aprilie, manelistul a fost surprins în compania unei doamne și nu era mama copiilor. El susține că este vorba de niște fake-uri, însă partenera lui, Carmen Rusu, nu a fost deloc convinsă de acest lucru și era hotărâtă să se despartă.

Vali Vijelie pare să fi fost iertat de soție după ce a înșelat-o

Între timp, lucrurile s-au mai schimbat între ei, iar Carmen Rusu pare să fi revenit la sentimente mai bune. Apropiații spun că manelistul ar fi reușit să o împace pe femeia care îi este alături de de două decenii, iar ultima imagine dovedește acest lucru.

Manelistul și-a luat nevasta, familia și au plecat pe Insula Capri, în Italia. În fotografie, cei doi sunt apropiați, iar el o ține în brațe.

„Unul pentru toți și toți pentru mine”, a scris Vali Vijelie în descrierea postării.

Cert este că Vali Vijelie știe cum să intre pe sub pielea soției. Locul în care a ales să o ducă în concediu este demn de o doua lună de miere și nu este deloc ieftin. Conform unui site de specialitate, o noapte de cazare poate ajunge și până la 8000 de lei.

Cum s-a apărat Vali Vijelie după ce a călcat pe bec

La scurt timp după ce a fost fotografiat în compania unei brunete misterioase, Vali Vijelie a ținut să se disculpe, spunând că totul a fost greșit interpretat.

„Vrei să-ți spun ceva? Care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt! Am vrut să fac un bine unui om care trebuia să ajungă acasă! (…) Am ajutat-o să urce în mașină. (…) Chiar s-a supărat rău de tot. Ea, dacă vrea să mă ierte, mă iartă, dacă nu vrea, mă gonește de acasă. Nu știu. Cred că mi-a pus bagajele la ușă.

Am cântat și apoi am urcat cu băieții sus, la benzinărie, să bârfim puțin și s-a nimerit să fie o domnișoară. Așa se nimerește tot timpul, ce vrei să zic? (…) Cred că niciodată nu s-a supărat atât de tare.

Eu sunt cel mai cuminte, nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, nu mă droghez, ce vrei? A mai rămas una”, spunea Vali Vijelie, în luna mai, despre incidentul care i-a pus în pericol familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`