Prima pagină » Cancan » Vali Vijelie face bani suplimentar și din afaceri, pe lângă manele. Ce l-a sfătuit tatăl lui

Vali Vijelie face bani suplimentar și din afaceri, pe lângă manele. Ce l-a sfătuit tatăl lui

09 iul. 2024, 15:08,
în Cancan

Vali Vijelie câștigă bani frumoși și din afaceri, pe lângă manele, astfel că interpretul de muzică de petrecere se bucură de un venit pasiv în prezent. Manelistul a ascultat de sfatul tatălui său, iar la bătrânețe nu va duce lipsă de nimic. Din ce a agonisit până acum, Vali Vijelie a cumpărat mai multe apartamente, iar închirierea lor îi aduce un profit însemnat.

Vali Vijelie este unul dintre artiștii consacrați în lumea manelelor, reușind să adune o avere mulțumitoare în toți anii de carieră. Totuși, pentru a-și mai suplimenta veniturile, manelistul a decis să mai pună pe picioare o afacere care să îi asigure un venit pasiv.

Vali Vijelie face bani suplimentar și din afaceri, pe lângă manele

Unul dintre artiștii consacrați în lumea manelelor, Vali Vijelie a reușit să adune o avere mulțumitoare în toți anii de carieră. Chiar și așa, pentru a-și mai suplimenta veniturile, manelistul a decis să investească în imobiliare pentru a avea asigurat un venit pasiv.

Vali Vijelie, cunoscutul și îndrăgitul interpret de manele, are o carieră de succes și de fiecare dată a muncit pentru a ajunge acolo unde și-a dorit.

Chiar dacă la început nu a pus foarte mult preț pe bani, s-a gândit la cuvintele spuse de tatăl său cum că cel mai bine ar fi să investească pentru a avea un venit pasiv la bătrânețe, atunci când nu mai poate să muncească. Astfel, Vali Vijelie și-a băgat banii în mai multe apartamente pe care le închiriază.

Sfaturile tatălui său i-au prins bine

Artistul a fost invitat în cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică, acolo unde a povestit cum a început să cumpere apartamente pe care le-a dat în chirie și a făcut o socoteală cam ce venit ar putea să facă din ele.

„Eu mă gândeam tot timpul. Tata mi-a spus. «Ai grijă ce faci în viață. Vinde vecinul de jos, cumpără.» Eu în loc să mă duc să cumpăr apartament, m-am dus și am luat mașină.

Mi-a zis: «ai bani, cumpără!» I-am zis: «ce să fac cu atâtea case?» Am crescut mai mare, m-am căsătorit, fiind cu Carmen. Tata avea o vorbă. «Orice cal ajunge gloabă.» Am zis că trebuie să fac și eu ceva măcar să-mi vină și mie, când îmbătrânesc și nu mai pot, să-mi vină și mie 100 de dolari. Am făcut eu socoteală, atunci am zis că 100 de dolari îmi ajunge și de mâncare, dar dacă îmi vin 3000 de dolari?”, a povestit Vali Vijelie.

Artistul a început prin a achiziționa mai întâi magazine, apoi, câte un apartament, două, și uite așa a devenit un afacerist pe cinste. În prezent, când își dorește să mai cumpere apartamente, artistul are grijă ca acestea să se afle în același bloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`