Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vali Vijelie a călcat strâmb, iar soția a aflat. Amanta a făcut o serie de declarații, iar nevasta a ieșit la atac

Vali Vijelie a călcat strâmb, iar soția a aflat. Amanta a făcut o serie de declarații, iar nevasta a ieșit la atac

05 iul. 2022, 19:15,
în Cancan ultimă oră

Vali Vijelie a călcat strâmb, iar soția lui a aflat. Acum și-a ieșit din minți, deoarece amanta soțului ei a mărturisit că, de fapt, ea ar fi fost prima soție a manelistului. Ulterior, Carmen a decis să lămurească toată situația pentru ca toată lumea să afle adevărul.

Soția lui Vijelie neagă toate aceste declarații, menționând că, la acea vreme, manelistul trăia cu Mioara, cea care i-a oferit un băiețel acestuia. Carmen susține că doar ea a fost și este soția lui Vijelie.

Soția lui Vali Vijelie, reacție vehementă în urma declarațiilor amantei soțului său

Soția lui Vali Vijelie a spus că amanta lui știa că este căsătorit, deoarece și ea avea soț. Carmen a mai dezvăluit că în momentul în care soțul ei a întâlnit-o pe cea care i-a fost amantă, el locuia cu Mioara, mama băiețelului manelistului.

Carmen a ținut să mai sublinieze că doar ea este singura femeie cu care Vali Vijelie s-a căsătorit cu acte.

„Ei când s-au cunoscut, iar asta spun din ceea ce știu de la cumnata mea care era cu ei în casă, soțul meu era cu Mioara, cu mama băiatului lui cel mare și era în casa socrilor mei, iar ea știa asta foarte bine că el este cu o femeie care la acel moment era și gravidă. Deci ea a știut în ce se bagă. Ea nu este prima, prima femeie cu care soțul meu a trăit în casă a fost Mioara, dar prima femeie cu care a fost căsătorit civil sunt eu! Eu sunt singura lui soție cu acte!”, a declarat soția lui Vali Vijelie, conform Antena Stars.

Carmen, declarații dure despre amanta lui Vali Vijelie

Soția lui Vali Vijelie a spus că și amanta era căsătorită, însă a fost părăsită de soț când a aflat că avea o aventură cu manelistul. Aceasta a spus că nu a trăit doar cu soțul ei, ci a fost cu mai mulți bărbați care sunt persoane publice.

Întâlnireile dintre Vali Vijelie și amantă s-ar fi încheiat în momentul în care Carmen ar fi aflat de aventurile soțului său.

„Da, este adevărat! Era căsătorită cu domnul acela de la Giurgiu, iar ea trăia cu soțul meu. Soțul ei până la urmă s-a despărțit de ea pentru că aflat. Vali era căsătorit cu mine, știa foarte bine asta și că avem și doi copii, și cu toate acestea, nu a împiediat-o absolut nimic să trăiască cu el. Și încă ceva, nu este singurul bărbat căsătorit cu care a trăit și este persoană publică, mai sunt și alții.

Văd că are niște pierderi de memorie, să spună tot! Probabil, ca orice mamă la 14 ani nu prea îți doresc să facă asta copilul. Dacă nu ai reușit în viață până la vârsta asta, care spre 50 de ani, și nu a reușit să se facă cunoscută te-a pus acum la vârsta asta să ieși în față că te-a luat pe tine Vali Vijelie la 14 ani?! Mi se pare penibil! Nu am discutat( n.r. copiii), soțul meu este la mare, suntem la spectacol, copiii sunt acasă”, a mai declarat soția lui Vali Vijelie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *