Prima pagină » Cancan » Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărţit. Cei doi au fost împreună 12 ani

Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărţit. Cei doi au fost împreună 12 ani

17 sept. 2020, 10:29,
BZI.ro, în Cancan

Celebrul DJ Vali Bărbulescu şi modelul Delia Tudose s-au despărţit. Cei doi au confirmat faptul că au pus capăt relaţiei ce a durat 12 ani. Motivul ce a dus la despărţirea dintre cei doi ar fi certurile repetate. Nimeni nu se aştepta ca frumosul cuplu să îşi spună adio tocmai acum.

Cei doi au ajuns la concluzia că ar fi mai bine ca fiecare să îşi vadă de viaţa lui

Vali Bărbulescu și Delia Tudose și-au spus adio

Povestea frumosului cuplu a ajuns la final după 12 ani petrecuţi împreună. Certurile dese şi împăcările repetate nu au mai putut fi trecute cu vederea de către cei doi.

Deşi niciunul dintre ei nu a spus care a fost adevăratul motiv ce a dus la despărţire, se pare că problemele din trecut au stat la baza acestei rupturi. Apropierea lui Vali față de Otniela Sandu, în emisiunea ”Fermă” de la PRO TV, ar fi pus capac.

Delia Tudose l-a iertat pe Vali Bărbulescu după gafa de la Ferma

Anul trecut, pe când era concurent la ”Ferma”, Bărbulescu i-a propus Otnielei că, la finalul competiăiei de la PRO TV, să iasă în oraș cu el și cu iubita lui, motivând că Delia e bisexuală. Fără să se gândească la consecințele vorbelor și acțiunilor sale din realityshow, Vali a sperat că iubita lui va fi supărată doar pentru că a lăsat-o singură în lunile în care s-a filmat emisiunea, nu și pentru avansurile pe care i le făcea colegei sale.

”Atâția ani de relație o validează pe ea, cu toate calitățile pe care le are. Este singura persoană din lume care a reușit să mă facă să-mi fac patul! Este copleșitor. Delia m-a iertat în trecut, când am făcut o nenorocire majoră și m-am simțit cel mai prost din viața mea”, a povestit Vali Bărbulescu, la emisiunea ”Vorbește lumea”.

Vali Bărbulescu, dezvăluiri despre Otniela după ce a părăsit Ferma: «A fost un experiment, o joacă»

Vali Barbulescu si Delia Tudose s-au despărțit, insă la iesirea acestuia din Ferma, modelul părea sa nu aibă o problemă cu infidelitatea fostului DJ.

După plecarea lui Vali Bărbulescu de la Ferma, situaţia lui de acasă nu a mai fost pusă în pericol de Otniela, având în vedere că DJ-ul avea o iubită, pe Delia Tudose. Aceasta a dezvăluit, la acea vreme, că nu s-a simţit deloc ameninţată de „Shakira”, deşi comportamentul afişat de Vali pe parcursul emisiunii cu privire la Otniela nu i-a adus acestuia prea multă cinste, având în vedere că era deja într-o relaţie.

Pe reţelele de socializare, Vali a ţinut să explice ulterior situaţia. Nici de Otniela nu auzisem, nici nu ştiam că există. I-am cunoscut pe fiecare, am stat de vorbă cu fiecare. Toţi au câte ceva fain. La fel, toţi au câte ceva care nu a rezonat cu mine”, a declarat Vali Bărbulescu.

„Relaţia cu Otniela este o relaţie faina. Otniela este o tipă inteligenta, o tipă frumoasă, Otniela este o tipă ce poate oricând să pozeze, poate să aibă o carieră în sensul ăsta. Otniela a fost pentru mine un experiment, a fost o joacă, o joacă frumoasă, nu mi-am ascuns sentimentele de admiraţie pentru ea, dar nu mi-am dorit niciodată mai mult de atât”, a afirmat el, pentru a pune capăt zvonurilor odată pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *