Prima pagină » Actualitate » Valeriu Steriu: „Nu vom vota un astfel de Guvern“
Valeriu Steriu: „Nu vom vota un astfel de Guvern“

Valeriu Steriu: „Nu vom vota un astfel de Guvern“

14 oct. 2019, 12:15,
BZI.ro, în Actualitate

Social-democrații susțin că s-ar putea răzgândi și să nu susțină un Guvern PNL. Explicațiile vin chiar de la purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu. Inițial, după moțiunea de cenzură reprezentanții PSD anunțau că susțin un guvern liberal.

 

„Până să ajungem la momentul votului, avem nevoie de două elemente foarte importante. În primul rând, programul de guvernare, pe care-l va propune acest viitor Guvern. În al doilea rând, numele premierului (…). Suntem puțin nedumeriți de ce președintele Iohannis, care a avut atâta grabă să depună moțiunea cu PNL are acum atât de puțin timp pentru a se ocupa. A întrerupt practic acest proces foarte important pentru țară, mult mai important decât orice altceva, procesul de desemnare a premierului, l-a întrerupt pentru a-și vedea mai departe de campania electorală, am văzut sâmbătă și duminică turneu la Timișoara.

Viorica Dăncilă cere demisia lui Klaus Iohannis: „E într-un permanent război cu românii“

Cred că în momentul acesta, românii așteaptă mai degrabă o stopare a crizei politice care se conturează. Vă spun sincer, primele nume anunțate și primele măsuri anunțate de către acest Cabinet monocolor sau mă rog, cum va fi el, par mai degrabă să ducă spre o direcție în care nu vom vota un astfel de Guvern”, a declarat Valeriu Steriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *