Prima pagină » Cancan ultimă oră » Valerie Lungu și Alex Gilka s-au despărțit. Mesajul publicat de influenceriță

Valerie Lungu și Alex Gilka s-au despărțit. Mesajul publicat de influenceriță

14 oct. 2024, 23:41,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Valerie Lungu și Alex Gîlca s-au despărțit după ce au avut parte de o relație frumoasă. Vestea că cei doi și-au spus „adio” a uimit pe toată lumea în această zi. Anunțul a fost dat pe rețelele de socializare.

Valerie Lungu și Alex Gîlca au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Deși toată lumea se aștepta să îi vadă la altar, cei doi și-au spus „adio” într-un moment neașteptat.

Valerie Lungu și Alex Gîlca s-au despărțit

Aceștia începuseră proiectul pentru locuința lor de vis pe care urmau să o finalizeze anul următor. Totodată, au și afaceri împreună pe care le dezvoltau și numeroase colaborări.

Valerie Lungu a publicat un vlog în urmă cu puțin timp, iar la finalul acestuia, l-a rugat și pe fostul iubit să intre în cadru, cu toate că nu își dorea acest lucru. Remarca făcută a ridicat mai multe semne de întrebare pentru fanii lor și astăzi vestea dată i-a susprins.

„Eu și Alex am luat o pauză. O să vă povestesc mai multe”, a scris Valerie Lungu pe rețelele de socializare.

Ce declarații își făceau Valerie Lungu și iubitul ei

Valerie Lungu și Alex Gîlca și-au arătat iubirea în fiecare moment inclusiv pe rețelele de socializare. Influencerița le arată fanilor mereu aspecte din viața sa personală, motiv pentru xare și declarațiile pentru iubitul ei au fost numeroase.
Cei doi au fost mereu romantici unul cu celălalt. Valerie Lungu a povestit des că ea și iubitul ei sunt suflete pereche și se înțeleg excelent. Totuși, pare că orice început frumos, are și un sfârșit.

„Am povestit, ne-am uitat la stele, iubesc momentele astea în doi și mai ales când ai omul potrivit lângă tine, se simte altfel. Nimic nu e forțat, este exact așa cum trebuie să fie (…) Nu pot să cred cât de mult semănăm. Câteodată, am impresia că suntem una și aceeași persoană. Nu putem sta departe unul de celălalt nici măcar 10 minute. Noi simțim la fel”, a spus Valerie Lungu, într-o postare distribuită pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`