Prima pagină » Cancan ultimă oră » Valerie Lungu, schimbare de look! Cum arată acum influencerița

Valerie Lungu, schimbare de look! Cum arată acum influencerița

31 aug. 2024, 19:20,
în Cancan ultimă oră

Valerie Lungu, una dintre cele mai iubite influencerițe din România, a decis să își schimbe look-ul. Prin intermediul rețelelor de socializare, tânăra le-a arătat fanilor săi rezultatul, iar clipul video a strâns rapid sute de aprecieri și comentarii.

Recent, Valerie Lungu a decis că e timpul pentru o schimbare de look. Influencerița a decis să își tundă părul și să își facă breton. Cum arată acum și cât de încântați au fost fanii ei de noul look.

Valerie Lungu, schimbare de look

Valerie Lungu a decis să își scurteze puțin părul și să își facă breton, iar apoi le-a arătat și persoanelor din mediul online rezultatul. Fanii influenceriței au fost plăcut impresionați de look-ul pentru care a optat.

Prin intermediul unui clip video distribuit pe paginile personale de socializare, Valerie Lungu a împărtășit cu urmăritorii săi noul look.

„New me.”, a fost descrierea pe care Valerie Lungu a scris-o în descrierea clipului în care apare cu noua tunsoare.

Noul look al influenceriței a fost rapid apreciat și comentat de persoanele din mediul online.

„Doamne, cât de bine îți stă!” / „Cea mai frumoasă” / „Superbă” / „Ești cea mai frumoasă fată din lume”, au fost doar câteva dintre aprecierile pe care Valerie Lungu le-a primit.

Valerie Lungu a recunoscut că a suferit din dragoste

Activă pe rețelele de socializare, acolo unde răspunde des curiozităților fanilor săi, Valerie Lungu a fost întrebată, cu ceva vreme în urmă, dacă s-a îngrijorat vreodată că încă nu s-a căsătorit, sau că nu a devenit încă mamă. Aceasta a spus că și-a dorit să devină soție, însă viața a avut alte planuri pentru ea.

„De când aveam 23 de ani îmi doream să mă căsătoresc, dar viața mi-a pregătit altceva. Să fiu sinceră, uneori chiar mă bucur de libertate. Aștept persoana potrivită alături de care să-mi petrec tot restul vieții, dar până atunci sunt ok. Nu mă grăbesc nicăieri.”, a spus Valeria Lungu pe InstaStories.

Ulterior, influencerița a recunoscut că a suferit din dragoste.

„După fiecare despărțire, tratamentul meu este munca. Așa îmi este mult mai ușor! Mă focusez pe ce am de făcut și unde vreau să ajung și atunci scopul meu este să fac cât mai mulți bani, să călătoresc și să nu mă mai gândesc la trecut sau că mă doare … și dacă e să întâlnesc pe cineva, cândva, sunt deschisă.”, a mărturisit Valerie Lungu pe InstaStories.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024