Prima pagină » Cancan ultimă oră » Valeria Lungu este din nou îndrăgostită: Cine este iubitul celebrei vloggerițe?

Valeria Lungu este din nou îndrăgostită: Cine este iubitul celebrei vloggerițe?

23 dec. 2021, 15:44,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Una dintre cele mai populare influencerițe de la noi, Valeria Lungu, are un nou iubit. După ce a trecut cu peste fosta relație, cântăreața a decis să înceapă o nouă poveste de dragoste. Ultima ei relație nu s-a terminat prea frumos, cei doi despărțindu-se prin avocați.

Frumoasa vloggeriță a trecut, după spusele ei, printr-o relație foarte toxică. Plângea aproape zilnic și se simțea singură chiar dacă locuia în aceeași casă cu iubitul său. Relația lor s-a terminat cu un mare scandal, acesta chiar i-a interzis Valeriei să-i mai rostească numele.

valeria lungu intr-o tinuta de culoare neagra

Una dintre cele mai populare influencerițe de la noi, Valeria Lungu, are un nou iubit

 

Valeria Lungu, fericită din nou: Cu cine este împreună influencerița?

Valeria Lungu și-a adunat toate puterile și a început să creadă din nou în dragoste. Valeria nu se afișează public cu iubitul său, fiind convinsă că fericirea are nevoie de liniște. După greșelile pe care le-a săvârșit în fost relație, Valeria Lungu a decis să fie mai atentă acum.

Conform vloggeriței, fostul ei iubit s-a folosit de popularitatea Valeriei pentru a se remarca în social media. Aceasta a filmat chiar și un vlog pe canalul său de YouTube în care povestește despre perioada grea prin care a trecut. În videoclipul postat, Valeria Lungu a menționat că a primit o notificare din partea fostului iubit prin care aceasta nu avea voie să-i rostească numele.

valeria lungu in dubai

Valeria Lungu și-a adunat toate puterile și a început să creadă din nou în dragoste

Valeria a reușit să depășească această perioadă dificilă și a început o nouă relație. Toți fanii sunt extrem de curioși să afle cine este noul ei iubit. Valeria Lungu postează frecvent poze cu acesta, însă toate pozele sunt foarte misterioase. Printre ultimele postări ale bloggeriței se regăsește una în care aceasta apare cu iubitul său pe plajă, la apus. Poate fi remarcat doar umbra iubitului său, iar cum arată acesta a rămas în continuare un mister pentru admiratorii vedetei.

Valeria Lungu a menționat că se simt extrem de fericită alături de noul iubit, menționând pe pagina sa că tânărul nu se regăsește pe social media. Acesta nu are nici cont pe Instagram. Valeria Lungu s-a asigurat că nu va comite aceleași greșeli ca și în fosta relație. Fiind convinsă că noul iubit nu se folosește de popularitatea vloggeriței.

 Călătorește datorită colaborărilor: Cât câștigă vloggerița din rețelele de socializare

Valeria Lungu este originară din Republica Moldova la fel ca și mama ei, devenind extrem de populară datorită pieselor lansate dar și a emisiunii „Bravo, ai stil!” la care a participat. Fiind concurentă la show-ul destinat stilului vestimentar, Valeria a reușit să se remarce și să adune o comunitate pe Instagram destul de numeroasă.

valera lungu nud pe plaja

Valeria Lungu a menționat că se simt extrem de fericită alături de noul iubit

Astăzi, Valeria Lungu câștigă foarte bine din Instagram, reușind să-și achiziționeze recent și un apartament. De asemenea, în ultima perioadă Valeria Lungu a vizitat mai multe țări datorită colaborărilor de pe Instagram. Valeria Lungu este un creator de conținut de succes, fiind extrem de apreciată în mediul online.

Acum, vloggerița a pus pe pauză toate proiectele din România și a plecat în Africa să descopere cele mai frumoase locuri. De asemenea, conținutul pe care îl postează frumoasa blondină pe Instagram, într-adevăr impresionează. Absolut toate pozele cântăreței adună mii de like-uri și comentarii din partea internauților.

Chiar dacă mulți o cunosc în urma participării în cadrul show-ului „Bravo, ai stil!”, vloggerița a reușit să se remarce și prin conținutul livrat pe Instagram. De asemenea, TikTok-ul este o platformă din ce în ce mai exploatată de către influenceriță. La fel ca și Andreea Bostănică, o altă regină a TikTok-ului, Valeria Lungu reușește să obțină un venit extrem de bun de pe această platformă.

Valeria Lungu este una dintre cele mai urmărite vloggerițe din România, ajungând la sute de mii de vizualizări la clipurile sale de pe Instagram și YouTube. Valeria Lungu a reușit să promoveze diverse campanii extrem de frumoase. De asemenea, conținutul livrat de ea fiind foarte calitativ și original.

valeria lungu se tine de palarie pe plaja

Valeria Lungu este originară din Republica Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *