Prima pagină » Actualitate » Valeria Arnăutu este în doliu. Interpreta de muzică populară și-a pierdut ambii părinți
Valeria Arnăutu este în doliu. Interpreta de muzică populară și-a pierdut ambii părinți

Valeria Arnăutu este în doliu. Interpreta de muzică populară și-a pierdut ambii părinți

06 nov. 2021, 20:00,
în Actualitate

Doliu pentru interpreta de muzică populară Valeria Arnăutu. Artista și-a pierdut mama la doar două săptămâni după ce și-a condus tatăl pe ultimul său drum. Durerea este de nedescris, mai ales că Valeria avea o relație foarte apropiată cu părinții săi. Acum a rămas și fără mamă. Interpreta de muzică populară și-a anunțat fanii că trece prin momente grele.

A murit mama artistei Valeria Arnăutu

Este o zi neagră pentru interpreta de muzică populară Valeria Arnăutu care și-a pierdut mama. Pentru artistă este de două ori mai greu întrucât în urmă cu jumătate de lună i-a murit tatăl, iar acum trece din nou prin această durere.

Măicuța mea sfântă, ai plecat și tu pe drumul fără întoarcere… Mă rog pentru sufletul tău bun. Îngerii să te însoțească., au fost cuvintele Valeriei Arnăutu pe Facebook.

Fanii s-au întristat la aflarea veștii că mama Valeriei Arnăutu a părăsit această lume. Cei care o îndrăgesc pe artistă și îi urmăresc activitatea știu că în urmă cu doar două săptămâni, i-a murit tatăl, iar acum primește o nouă lovitură de la viață. I-au trimis mesaje de condoleanțe și încurajare pentru a reuși să se obișnuiască cu ideea că a rămas fără părinți.

Tatăl Valeriei Arnăutu a făcut atac cerebral

Valeria Arnăutu și-a pierdut tatăl în urmă cu jumătate de lună. Bărbatul a suferit un atac cerebral și nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor medicilor. A fost internat o săptămână, timp în care familia se ruga să-și revină și să se întoarcă acasă. Din nefericire, nu a fost așa.

Trecerea sa în neființă a venit ca o lovitură pentru fiica sa, Valeria. Ea știa că tatăl ei este activ, se simte bine, este tot timpul pe drumuri, implicat în tot felul de activități, și iată că toate s-au curmat brusc.

A stat internat o săptămână și nu și-a mai revenit, a spus interpreta de muzică populară.

Acum, la scurt timp după ce și-a pierdut tatăl, artista se vede nevoită să-și conducă și mama pe ultimul său drum. Durerea este de nedescris, însă unele lucruri pur și simplu nu pot fi schimbate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`