Prima pagină » Cancan » Valentina Pelinel nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cum s-a afișat soția lui Cristi Borcea la un eveniment monden

Valentina Pelinel nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cum s-a afișat soția lui Cristi Borcea la un eveniment monden

15 apr. 2022, 11:06,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai provocatoare apariții din showbiz-ul autohton, Valentina Pelinel, nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Blondina se află într-o formă fizică de invidiat și se bucură de succes în afaceri. Aceasta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public și își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Iată cum s-a afișat soția lui Cristi Borcea la un eveniment monden.

Valentina Pelinel își ascunde vârsta și arată spectaculos

Soția celebrului Cristi Borcea face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Blondina se mândrește cu o siluetă fără cusur și este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton.

La vârsta de 41 de ani, Valentina Pelinel se bucură din plin de viață și este mereu atentă la aparițiile sale în lumea mondenă. Aceasta a dezvăluit că vârsta reprezintă doar un număr și nu ezită să se răsfețe de fiecare dată când are ocazia. În pofida scandalurilor în care a fost implicată, vedeta nu ține cont de criticile celor din jur și se declară o femeie împlinită. Aceasta se bucură din plin de viața de familie și de succes în afaceri.

,,Pot spune cu adevărat că vârsta nu reprezintă decât o cifră. Cum te simţi, cum arăţi, cum gândeşti, cum te comporţi, toate au legătură cu cine eşti, nu cu un număr. Mă simt şi sunt o femeie împlinită, fericită şi recunoscătoare pentru familia, prietenii şi oamenii din viaţa mea. (…) Şi voi continua să iubesc şi să mă bucur de tot ce are viaţa mea mai frumos de oferit pentru a putea oferi, la rândul meu, mai departe doar iubire, frumos şi bucurie.“, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

O altă vedetă care nu ține cont de vârstă și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață este Diana Matei. Artista are o căsnicie frumoasă și o carieră de succes în muzică. De viața de familie se bucură din plin și Ileana Badiu. Aceasta și-a surprins fanii cu câteva fotografii inedite pe Instagram în care apare alături de soțul ei.

Soția lui Cristi Borcea face furori la evenimentele mondene

Valentina Pelinel se menține în formă și este în centrul atenției de fiecare dată când apare în public. Blondina își ascunde vârsta și se menține în formă. Cu toate că în ultima perioadă aceasta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, vedeta și-a revenit spectaculos și a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine.

,,Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Echilibrul este cheia în toate. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare, așa că nu văd de ce să nu mă bucur atunci când îmi place să mănânc ceva care poate nu e neapărat sănătos.

Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice.“, a precizat soția lui Cristi Borcea.

Dincolo de provocările din viața privată, Valentina Pelinel se bucură de succes în afaceri. Aceasta câștigă sume impresionante din afacerile pe care le deține împreună cu soțul ei celebru. Blondina s-a afișat recent la un eveniment monden într-o ținută provocatoare care îi punea în evidență silueta perfectă.

O altă vedetă care a renunțat la televiziune și a devenit o femeie de afaceri de succes este Malvina Cservenchi. Fosta prezentatoare tv are propriul brand de bijuterii de lux și a adunat o avere uluitoare.

Valentina Pelinel își ascunde vârsta și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Soția lui Cristi Borcea se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață și se bucură din plin de celebritate.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *