Prima pagină » Radio » Actualitate » Valentina Pelinel, întâlnire cu fosta soție a lui Cristi Borcea, în America. Blondina își ia și copii cu ea

Valentina Pelinel, întâlnire cu fosta soție a lui Cristi Borcea, în America. Blondina își ia și copii cu ea

20 iun. 2023, 10:53,
BZI.ro, în Radio

Valentina Pelinel se va întâlni cu fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, în America, însă va fi însoțită doar de copii nu și de soț. Cele două au, împreună, cinci dintre cei nouă copii ai afaceristului. Deși Alina Vidican a fost părăsită de Borcea pentru Valentina Pelinel, acum cele două au o relație civilizată, de dragul copiilor.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună trei copii, pe Milan și gemenele Rania și Indira. Fostul acționar al Dinamo mai are șase copii cu trei femei. Recent, Valentina Pelinel a declarat că va pleca în America, împreună cu copiii săi, acolo unde locuiește Alina Vidican, fosta parteneră a lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, întâlnire cu fosta soție a lui Cristi Borcea, în America

Actuala soție a lui Cristi Borcea va pleca în Statele Unite ale Americii împreună cu cei trei copii. Acolo, aceasta se va întâlni cu anterioara soție a afaceristului, Alina Vidican, care locuiește peste Ocean. De menționat că fostul acționat de la Dinamo nu va merge împreună cu soția și copiii săi în America.

Valentina Pelinel, împreună cu fiul său și gemenele Indira și Rania, vor merge la Miami, acolo unde locuiește Alina Vidican, împreună cu fiul ei, Alex, și fiica sa, Gloria, și ei copiii lui Cristi Borcea. Cele două plănuiesc ca micuții lor să se întâlnească și să petreacă momente de neuitat împreună.

Valentina Pelinel și Alina Vidican au o relație civilizată, deoarece își doresc ca micuții lor să se înțeleagă bine. Cristi Borcea are doi copii cu Alina Vidican, Alex și Gloria. De asemenea, afaceristul mai are trei copii cu prima soție, Mihaela Borcea, și o fetiță cu avocata Simona Voiculescu.

„Duminica viitoare voi pleca eu cu copiii în SUA, la frații lor, unde vom sta o săptămână”, anunța recent Valentina Pelinel.

Cristi Borcea nu-și însoțește soția în America

Valentina Pelinel va merge într-o mini vacanță în America, alături de cei trei copii ai săi. Cu toate astea, Cristi Borcea nu îi va însoți, deoarece el trebuie să se ocupe de afacerile familiei. În America, Valentina Pelinel va închiria o casă, unde vor veni și copiii Alinei Vidican.

„Vom închiria o casă pentru toți patru, unde vor veni și frații lor. Cristi are nouă copii și mii de angajați. Muncește mult pentru noi toți, el nu poate pleca, mai are treabă aici”, a mai spus Valentina Pelinel.

În această vacanță, Valentina Pelinel va fi ajutată de două bone.

„Voi merge însoțită și de două bone. Nu pot călători singură cu trei copii și cu bagaje. Când sunt doar eu cu Milan e altceva”, a adăugat soția lui Borcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *