Prima pagină » Cancan ultimă oră » Valentina Pelinel, imagine emoționantă! Cum l-a fotografiat pe tatăl copiilor ei, Cristi Borcea: „În urma…”

Valentina Pelinel, imagine emoționantă! Cum l-a fotografiat pe tatăl copiilor ei, Cristi Borcea: „În urma…”

27 nov. 2022, 21:40,
în Cancan ultimă oră

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că afaceristul Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei și este la cea de-a treia căsătorie. Valentina Pelinel pare însă că l-a schimbat complet pe fostul acționar de la Dinamo, și nu noi spunem asta, ci dovadă stă chiar imaginea făcută publică de soția lui. Cristi Borcea e un tată implicat și își dedică timpul liber familiei.

Dovada că soțul Valentinei Pelinel e un tată model și un familist convins

De zece ani, Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz și au împreună trei copii, un băiețel și două fetițe.

De curând, soția omului de afaceri a făcut publică o forografie în care apare acesta alături de micuții lor.

Familia Borcea

Cristi Borcea și copii

”In urma pașilor lor” , a fost mesajul din descrierea fotografiei cu Cristi Borcea și cei trei copii pe care îi au împreună.

Valentina Pelinel, detalii neștiute despre căsnicia cu Cristi Borcea

În urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru Antena Stars, Valentina Pelinel a vorbit despre căsnicia cu Cristi Borcea. Fostul model a spus că au ajutoare atunci când vine vorba despre cei mici și își fac mereu timp să petreacă momente în doi.

„Avem ajutoare (n.r pentru copii), dar e logistică, organizare. Avem timp și pentru noi, și pentru copii. Mie nu îmi place să mă las pe mine, în niciun caz, îmi place să-mi acord timp pentru sport, pentru soțul meu, în primul rând, să avem timpul nostru împreună și pentru copii, să pot să merg și la sală, la un tratament. Adică niciodată nu m-am lăsat pe mine deoparte pentru că dacă eu sunt bine, și în familie e bine, și copiii sunt bine și mă simt fericită”, a mărturisit Valentina Pelinel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`