Prima pagină » Radio » Actualitate » Valentina Pelinel a recunoscut ce studii are. A plecat în America la 17 ani, când era la liceu

Valentina Pelinel a recunoscut ce studii are. A plecat în America la 17 ani, când era la liceu

06 iul. 2023, 10:07, 1 ,
în Radio

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a recunoscut adevărul despre studii, deoarece au circulat multe zvonuri că nu are nici măcar BAC-ul. Într-adevăr, fostul model a renunțat la școala din România pe când avea 17 ani, când a plecat în America. Cu toate acestea, Valentina Pelinel se laudă că a studiat marketing și business în cadrul Universității Cornwell.

Valentina Pelinel s-a făcut remarcată în România, dar și peste hotare datorită frumuseții, devenind un model de succes încă de la o vârstă fragedă. Vedeta spune că încă de pe vremea când era doar un copil visa să urce pe cele mai mari podiumuri și, când nici nu se aștepta, destinul i-a surâs. Însă pentru aceasta a făcut mari sacrificii.

Valentina Pelinel, adevărul despre studii

De la fetița care decupa din ziare fotografiile unor modele internaționale precum Cindy Crawford, Claudia Schiffer sau Naomi Campbel, Valentina a ajuns să le cunoască și chiar să defileze alături de unele dintre ele. Norocul i-a surâs în urma unui anunț auzit la radio, iar de acolo, viața ei a luat o întorsătură favorabilă.

10 ani a strălucit sub lumina reflectoarelor pe cele mai mari podiumuri de modă din România și din străinătate și a lucrat pentru cele mai importante branduri internaționale. Cu toate acestea, ea a pus punct carierei de model la doar 26 de ani. Nu în ultimul rând, ea și-a întrerupt studiile la vârsta de 17 ani, odată cu plecarea în America. Astfel, au circulat mai multe zvonuri în legătură cu ea că nu și-a dat nici măcar Bacalaureatul. Ei bine, soția lui Cristi Borcea a ținut să facă lumină în acest caz.

„La 17 ani, când am plecat în America, mi-am întrerupt studiile. Apropo, să lămuresc asta cu studiile, pentru că din 2 în 3 ani se trezește cineva să spună că mă așteaptă să-mi dau BAC-ul. Să nu mă mai aștepte, să stea liniștit, că mi-am făcut demult liceul, în America, și am făcut și cursurile, strategie de marketing și de business în cadrul Universității Cornwell, care e una dintre cele mai bune din lume”, a precizat Valentina Pelinel.

S-a retras din lumea modei în plină glorie

A câștigat primul concurs de frumusețea la doar 15 ani, apoi a urmat un șir lung de premii, defilări și plecări peste mări și țări. Cu toate acestea, deși a ajuns rapid să-și vadă visul cu ochii, soția lui Borcea a luat o decizie radicală când era în plină glorie. La 26 de ani, Valentina Pelinel, deși devenise o celebritate și în America, a ales să renunțe la cariera prin care s-a făcut cunoscută.

Privind în urmă, căci nimeni nu i-a înțeles atunci decizia, Valentina Pelinel consideră că a făcut ceea ce trebuia, când trebuia, fără să aibă acum vreun regret. Și aceasta deoarece a ieșit din lumea modei cu fruntea sus, când se afla pe culmile succesului.

„Mai aveam câțiva ani frumoși, nu era din cauza vârstei. La 26 am renunțat, puteam să mai lucrez liniștită, iar felul în care am încheiat relația mea cu modellingul, pe niște panouri imense în Time Square, a fost de bine. A fost o încheiere frumoasă, adică în top așa. Să pleci când e cazul, când știi când ești sus, nu când ești pe terminate”, a mai spus Valentina Pelinel.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *