Prima pagină » Cancan » Valentina Pelinel a dat detalii despre cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea. Care este copia ei

Valentina Pelinel a dat detalii despre cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea. Care este copia ei

13 mai 2024, 13:39,
în Cancan

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a dat detalii inedite despre cei trei copii pe care îi are cu fostul acționar al lui Dinamo. Fostul model a mărturisit că povestea lor de dragoste a început cu o prietenie. Cât despre cererea în căsătorie, aceasta a fost făcută telefonic, iar Valentina Pelinel a acceptat fără a sta pe gânduri.

Valentina Pelinel este, până acum, singura femeie care a reușit să-l țină acasă pe Cristi Borcea. I-a dăruit trei copii, dintre care unul e copia ei fidelă, așa cum soțul ei și-a dorit, potrivit LPF.

Valentina Pelinel, detalii despre cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea

Recent, blondina a povestit despre viața de familie, dar și despre personalitățile și preocupările cei trei copii pe care îi are cu soțul ei. Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în 2018 și au trei copii despre care spune că le aduc bucurii la tot pasul.

Venirea pe lume a băiatului și a gemenelor au reprezentat, de departe, cele mai importante momente din viața ei, spune Valentina. Aceasta se declară norocoasă să aibă un soț așa cum este Cristi Borcea, având doar cuvinte de laudă la adresa fostului acționar de la Dinamo.

Despre fiul ei de 7 ani, Milan, fostul manechin spune că este pasionat de arte marțiale și o surprinde zilnic. Dar nici gemenele Indira și Rania nu se „lasă mai prejos”.

„Indira e așa cum a desenat-o el în capul lui, e o Valentina, dar cu ochii albaștri, a vrut să aibă o Valentina mică, iar eu zic că Rania e ca el, e mai forță, nu sunt așa de sensibili ca mine”, a declarat Valentina Pelinel.

Cele mai importante momente din viața Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel a povestit că în urmă cu mulți ani punea pe primul loc cariera și considera că profesia era cea mai importantă. Totuși, de când formează un cuplu cu tatăl copiilor ei, care mai are 6 copii din relațiile sau căsătoriile anterioare, a conștientizat că familia este și trebuie să fie pe primul loc.

„Au fost multe momente fericite: când ne-am căsătorit, când s-au născut copiii, astea sunt momentele care rămân. Dacă mă întrebai acum niște ani, aș fi zis de momentele mele de glorie din cariera mea de model, dar acum, după trei copii și o familie unită și fericită… Cred că atunci când am născut a fost unic”, a povestit fostul model într-o emisiune TV.

Nu se descurcă singură cu copiii

Chiar dacă este mamă a trei copii, Valentina Pelinel spune că nu uită niciodată să își facă timp și pentru ea sau pentru viața de cuplu. Printre marile pasiuni se numără, în continuare, sportul, pe care îl practică regulat, ceea ce se vede în toate aparițiile sale.

„Avem ajutoare (n.r. – pentru copii), dar e logistică, organizare. Avem timp și pentru noi, și pentru copii. Mie nu îmi place să mă las pe mine, în niciun caz, îmi place să-mi acord timp pentru sport, pentru soțul meu, în primul rând, să avem timpul nostru împreună și pentru copii, să pot să merg și la sală, la un tratament. Adică niciodată nu m-am lăsat pe mine deoparte”, a încheiat Valentina Pelinel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *