Prima pagină » Cultural » Valentin Sanfira se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Cum a cunoscut-o celebrul artist pe frumoasa lui soție

Valentin Sanfira se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Cum a cunoscut-o celebrul artist pe frumoasa lui soție

18 oct. 2022, 09:16,
BZI.ro, în Cultural

Valentin Sanfira se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Cântărețul de muzică populară are o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de partenera sa, Codruța Filip. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă. Pe 15 octombrie, aceștia și-au unit destinele și s-au cununat religios. Evenimentul a fost unul fastuos și pe placul tuturor invitaților. Puțini sunt cei care știu cum a cunoscut-o celebrul artist pe frumoasa lui soție.

Valentin Sanfira se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Valentin Sanfira este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din România. Acesta cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Cântărețul de folclor are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit.

La vârsta de 32 de ani, artistul se bucură din plin de celebritate și de aprecierea tuturor. Dincolo de lumina reflectoarelor, Valentin Sanfira are un trecut amoros tumultuos. Acesta a fost un adevărat cuceritor și s-a iubit în urmă cu mai mulți ani cu Roxana Vașniuc și Cosmina Adam. Lucrurile s-au schimbat după ce a cunoscut-o pe actuala lui soție, Codruța Filip.

Cei doi formează un cuplu atât pe scenă, cât și în viața privată. Artistul a mărturisit că a cucerit-o cu greu pe frumoasa lui parteneră, de care s-a îndrăgostit iremediabil. Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit civil în anul 2020, iar anul acesta, pe 15 octombrie, au făcut cununia religioasă urmată de o petrecere pe măsură. Evenimentul a fost unul fastuos, iar mirii au atras privirile tuturor.

Valentina Sanfira și frumoasa lui soție radiază de fericire împreună și se bucură din plin de viața de familie. Un alt cuplu apreciat de public este cel format din Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu. Actrița este răsfățată de iubitul ei și se declară o femeie împlinită. Și celebrul actor Mihai Rait a ajuns la o frumoasă vârstă și se mândrește cu familia sa. Artistul are doar cuvinte de laudă pentru soția sa și se descurcă de minune în rolul de tătic.

Cum a cucerit-o artistul pe frumoasa lui soție

Valentin Sanfira si soția sa, ieșeanca Codruța Filip, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Cei doi cuceresc publicul de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor. Artistul trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de femeia care i-a cucerit definitiv inima.

Interpretul de muzică populară a dezvăluit cum a cunoscut-o pe soția sa, dar mai ales cum a reușit să o cucerească.

,,M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relațîi și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ,,Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!” Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ,,Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?”, a declarat acesta.

Valentin Sanfira și soția sa își doresc să devină părinți, însă după cununia religioasă.

„În primul rând, copilul vine când vrea Dumnezeu. În al doilea rând, noi am hotărât deja să-l facem după cununia religioasă. Nu vrem, Doamne ferește, dacă se întâmplă ceva în viață noi să ne gândim că din cauza noastră se întâmplă anumite lucruri, că n-am făcut lucrurile cum trebuie.”, a mai precizat cântărețul de muzică populară.

Valentin Sanfira se declară un bărbat împlinit la vârsta sa și radiază de fericire alături de frumoasa lui soție, Codruța Filip. Cei doi s-au căsătorit religios de curând și se bucură din plin de viața de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *