Prima pagină » Cultural » Valentin Sanfira ar fi suferit un accident de skijet, în Italia!? Cântărețul de muzică de petrecere ar fi ajuns la spital

Valentin Sanfira ar fi suferit un accident de skijet, în Italia!? Cântărețul de muzică de petrecere ar fi ajuns la spital

15 aug. 2023, 10:37,
BZI.ro, în Cultural

Valentin Sanfira ar fi suferit un accident de skijet în Italia, cântărețul de muzică de petrecere fiind plecat în vacanță alături de soția lui, Codruța Filip.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, se pare că artistul a suferit o accidentare și a avut nevoie de îngrijiri medicale, ceea ce a dus la anularea evenimentelor programate. În prezent, nu se cunosc detalii despre circumstanțele accidentului sau despre starea cântărețului, sau dacă este internat în spital și sub supraveghere medicală.

Valentin Sanfira ar fi suferit un accident de skijet, în Italia!?

Cei de la FANATIK a încercat să ia legătura cu Codruța Filip, cât și cu Valentin Sanfira pentru a obține mai multe informații despre acest zvon, niciunul dintre ei nu a răspuns la apelurile repetate.

Este cert că cei doi interpreti de muzică de petrecere au fost mai puțin activi pe rețelele de socializare în ultima perioadă, ceea ce ridică semne de întrebare. În schimb, Edward Sanda, finul celor doi muzicieni, a răspuns și a declarat că nu sunt cunoștință despre această informație.

„Nu știu nimic sincer. Nu am mai vorbit cu ei de câteva zile. O să îi sun să văd. Știu că au plecat într-un city-break, dar nu știu despre acest lucru”, ne-a spus Edward Sanda.

O altă persoană contactată de către FANATIK în legătură cu acest zvon a fost Maria Constantin, la a cărei nuntă artistul a fost prezent alături de soția sa, Codruța Filip. Maria a menționat că a auzit și ea ceva despre acest subiect, dar nu poate confirma cu certitudine.

Ea a declarat că a primit un telefon de la un prieten, dar nu poate oferi informații precise deoarece nu știe dacă este adevărat. Valentin Sanfira și Codruța Filip formează unul dintre cele mai iubite cupluri din industria showbiz-ului românesc.

Aceștia sunt parteneri atât pe scenă, cât și în viața reală, fiind căsătoriți de ceva timp. Pe lângă spectacolele care i-au adus recunoaștere încă de la debutul lor pe scenă, cei doi artiști au impresionat și prin prestațiile lor într-un spectacol extrem de popular printre telespectatori.

Ce spune Codruța Filip despre infidelitate

Vedeta a susținut că nu l-ar ierta pe cântărețul de muzică populară dacă acesta ar alege să aibă, în paralel, o relație cu o altă femeie.

„N-aș ierta niciodată infidelitatea, violența. Și probabil n-aș trece cu vederea dacă la un moment dat nu ne-am mai înțelege deloc”, a spus Codruța.

Însă aceste discuții sunt ipotetice, căci Valentin Sanfira și soția lui au planuri serioase pentru viitor. Cântăreața își dorește să devină mamă. Până când visul li se va îndeplini, au grijă mare unul de celălalt, ca iubirea să nu se piardă, după cum dezvăluia solistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *