Prima pagină » Cancan » Valentin Butnaru se bucură de succes la o vârstă surprinzătoare. Ce secrete ascunde carismaticul prezentator

Valentin Butnaru se bucură de succes la o vârstă surprinzătoare. Ce secrete ascunde carismaticul prezentator

15 mart. 2022, 10:26,
în Cancan

Celebrul prezentator de știri Valentin Butnaru se bucură de succes la o vârstă surprinzătoare. Multă lume se întreabă cum este acesta dincolo de lumina reflectoarelor și cine este femeia care i-a cucerit inima. Dincolo de celebritatea în televiziune, Valentin Butnaru a vorbit de puține ori despre viața privată, fapt care a provocat curiozitatea publicului. Puțini sunt cei care știu ce secrete ascunde carismaticul prezentator.

Valentin Butnaru, carieră de succes la o vârstă surprinzătoare

Unul dintre cei mai apreciați prezentatori de știri de la Antena 1, Valentin Butnaru, are o carieră impresionantă în televiziune. Acesta s-a remarcat de la primele apariții la pupitrul știrilor și a cucerit imediat publicul autohton.

La vârsta de 37 de ani, Valentin Butnaru se bucură de succes pe plan profesional și de admirația colegilor de breaslă. Dincolo de sobrietatea afișată, prezentatorul este mereu dornic să îi ajute pe cei din jur și este dedicat oamenilor dragi din viața sa.

O carieră uluitoare în televiziune are și Monica Ghiurco, aceasta fiind un model de profesionalism pentru colegi și prieteni.

În pofida zvonurilor apărute în presă, Valentin Butnaru a vorbit de puține ori despre poveștile lui de dragoste. Acesta a avut o relație cu frumoasa Albertina Ionescu, însă au decis să se despartă după câțiva ani. De atunci, Valentin Butnaru nu s-a mai afișat cu altă femeie în spațiul public și este extrem de discret.

În cadrul unui interviu, prezentatorul a mărturisit ce apreciază cel mai mult la o femeie.

,,Îmi place tipologia aia de femeie care e foarte sigură pe ea, care și-a rezolvat problemele sau este în curs să le rezolve, pentru că toți avem, toți avem un stigmat, toți avem un bagaj cu care venim. (…) Eu am model, am două surori mai mari, am o mamă femeie puternică, de carieră.”, a dezvăluit acesta.

Dincolo de provocările din plan personal și profesional, Valentin Butnaru se bucură din plin de viață și este atras de sporturile extreme. Acesta adoră călătoriile și își surprinde fanii cu fotografii din vacanțele în locuri inedite.

Și controversatul afacerist Serghei Mizil nu ține cont de vârstă și se afișează în ipostaze surprinzătoare în spațiul public. Acesta se mândrește cu copiii săi, dar nu ezită să își etaleze viața de lux pe care o duce, fapt care a provocat nu de puține ori controverse.

Detalii nebănuite din viața privată a carismaticului prezentator

Valentin Butnaru este extrem de rezervat în declarații când vine vorba de viața privată. Multă lume se întreabă cum este acesta dincolo de lumina reflectoarelor și ce secrete ascunde. În cadrul unui interviu, Valentin Butnaru a dezvăluit cum este el în viața privată și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat.

,,Eu sunt o persoană extrem de retrasă, asta e. Sunt multe lucruri pe care nu le știu oamenii, dar uite, ceva ce nu se știe. Nu am vorbit foarte mult despre placa de metal pe care o am în brațul stâng. Am avut un accident de mașină, am fost implicat într-un accident acum 14 ani și de atunci am o mobilitate semi-redusă, nu se observă, nici eu nu simt, dar a rămas undeva în subconștient.

Doctorii mi-au dat șanse de 1% să mai pot mișca mâna vreodată, dar în două luni mi-am revenit complet. E o placă de metal pe humerus, cu 11 șuruburi, foarte mari, peste care a crescut os și presupune că nu pot să-mi fac RMN niciodată.”, a mărturisit acesta.

De momente grele în viața privată a avut parte și carismaticul Andrei Ștefănescu. Acesta s-a confruntat cu mai multe situații dificile pe plan personal și a trecut prin două divorțuri dureroase. Și colega de breaslă a celebrului Valentin Butnaru, știrista Anca Lungu, s-a despărțit de partenerul ei de viață. În prezent, aceasta și-a găsit fericirea alături de un alt bărbat, iar după ce s-a retras din televiziune a plecat în Franța pentru a locui împreună cu actualul soț.

La vârsta de 37 de ani, carismaticul prezentator Valentin Butnaru se bucură de succes și de aprecierea publicului. Acesta se remarcă de fiecare dată când apare la tv, iar la evenimentele mondene este o prezență discretă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *