Prima pagină » Cultural » Valentin Butnaru are o nouă iubită? Cum a fost surprins acesta alături de o actriță celebră

Valentin Butnaru are o nouă iubită? Cum a fost surprins acesta alături de o actriță celebră

29 mai 2023, 09:37,
în Cultural

Multă lume se întreabă dacă Valentin Butnaru are o nouă iubită. Celebrul prezentator de știri s-a afișat recent în ipostaze tandre pe stradă cu o tânără artistă îndrăgită de publicul autohton. Deși au fost văzuți în ultima vreme împreună, iar gesturile trădează că ar avea o relație de dragoste, Valentin Butnaru și frumoasa artistă nu au dorit să spună dacă formează sau nu un cuplu. Iată cum a fost surprins Valentin Butnaru alături de o actriță celebră.

Valentin Butnaru are o nouă iubită?

Valentin Butnaru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de știri din România. Carismaticul om de televiziune are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Acesta cucerește publicul cu energia debordantă și fizicul de invidiat. Dincolo de lumina reflectoarelor, Valentin Butnaru este extrem de discret când vine vorba de planul amoros.

Îndrăgitul prezentator de știri s-a iubit cu mai multe femei celebre din România, una dintre ele fiind colega sa de breaslă, Albertina Ionescu. Cei doi s-au despărțit după ani buni de relație și nu au dorit să dezvăluie motivele care au dus la destrămarea cuplului. Valentin Butnaru este atent la fiecare apariție publică și își ține viața privată departe de ochii curioșilor. De asemenea, știristul apare destul de rar la evenimentele mondene și preferă să stea cât mai departe de scandalurile din showbiz-ul autohton.

Cu toate acestea, Valentin Butnaru a ajuns recent în atenția publicului după ce a fost surprins de paparazzi în plină stradă în ipostaze tandre cu actrița Ana Bodea, protagonistă în serialul de succes ,,Lia – soția soțului meu.” Cei doi au fost fotografiață în ultimul timp împreună, iar ultima apariție a dat de bănuit. Valentin Butnaru și Ana Bodea au fost văzuți ținându-se de mână, după ce au coborât din mașină și au mers la cumpărături.

Gesturile extrem de apropiate dintre ei i-au făcut pe mulți să creadă că cei doi formează un cuplu. Prezentatorul de știri și frumoasa actriță nu au dorit să spună dacă au sau nu o relație. Rămâne de văzut dacă aceștia trăiesc pe ascuns o frumoasă poveste de dragoste.

Ce așteptări are prezentatorul de știri de la viitoarea parteneră de viață

Valentin Butnaru și Ana Bodea au fost surprinși recent în ipostaze tandre, iar mulți sunt de părere că cei doi au o relație. Deocamdată aceștia nu au dorit să clarifice situația și sunt extrem de discreți. Valentin Butnaru a dezvăluit însă ce calități apreciază la o femeie și cum ar trebui să fie viitoarea parteneră de viață.

,,Îmi place tipologia aia de femeie care e foarte sigură pe ea, care și-a rezolvat problemele sau este în curs să le rezolve, pentru că toți avem, toți avem un stigmat, toți avem un bagaj cu care venim. (…) Genul ăsta de femeie e și foarte sarcastică, e ironică. Sunt femeile directe.

Din cauza culturii social media mă gândesc că apar foarte multe insecurități și apar multe modele false. Nu cred în femei urâte. Nu cred că o femeie ar trebui să spună despre ea că nu poate sau că nu e în stare să facă ceva. Voi sunteți mult mai capabile decât noi.”, a declarat prezentatorul de știri.

Valentin Butnaru este extrem de discret când vine vorba de viața amoroasă și evită să vorbească despre fostele sale relații. În ultima vreme, au apărut zvonuri că acesta ar avea o nouă iubită, nimeni alta decât actrița Ana Bodea. Un alt artist celebru care radiază de fericire alături de partenera sa este Alex Bogdan. Actorul are planuri de căsătorie și are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima.

Valentin Butnaru și Ana Bodea au fost surprinși în ipostaze tandre pe stradă, însă nu au dorit să spună dacă au o relație. Gesturile apropiate dintre cei doi i-au făcut pe mulți să creadă că formează un cuplu. Rămâne de văzut dacă prezentatorul de știri și actrița trăiesc pe ascuns o poveste de iubire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`