Prima pagină » Titlurile zilei » Valentin Alexiu, ieșeanul de la Românii au Talent: „Jurații au fost prea entuziasmați ca să-mi dea Golden Buzz-ul”. Dezvăluiri din culisele celui mai cunoscut concurs din țară – VIDEO
Valentin Alexiu, ieșeanul de la Românii au Talent:

Valentin Alexiu, ieșeanul de la Românii au Talent: „Jurații au fost prea entuziasmați ca să-mi dea Golden Buzz-ul”. Dezvăluiri din culisele celui mai cunoscut concurs din țară – VIDEO

04 iun. 2020, 04:00,
Bianca Ciubotariu, în Titlurile zilei

Valentin Alexiu, concurentul din Iași de la Românii au Talent, spune că jurații au fost prea entuziasmați de prestația lui și au uitat să-i dea Golden Buzz-ul. Din acest motiv, nu a ajuns în finalele concursului. Valentin Alexiu spune că nu a pierdut șansa de a se califica în semifinală din cauza pandemiei de coronavirus. Așa cum povestește fostul concurent, acesta a fost anunțat în ultima clipă de către organizatori că din cauza pandemiei de coronavirus nu va mai putea intra în semifinală deși primise 4 de Da de la jurați, iar momentul său artistic a impresionat o țară întreagă

Valentin Alexiu, membru al formației Atlantic, a pierdut șansa de a se califica în semifinala concursului Românii au Talent pentru că jurații au fost prea entuziasmați de prestația sa, dar și din cauza pandemiei de coronavirus. Deși a ridicat în picioare publicul și jurații concursului și a primit 4 de Da, acesta nu a mai primit șansa de a merge mai departe din cauza schimbării regulamentului determinat de starea de urgență. Așa cum povestește Valentin Alexiu, după schimbarea regulamentului, în locul celor două semifinale care trebuiau să aibă loc, s-a ales o singură persoană, prin votul publicului, care a câștigat un premiu în valoare de 10.000 de euro. Nimeni nu s-a așteptat ca Valentin Alexiu să nu ajungă în finală. Prestația sa la concursul Românii au Talent este în continuare vizualizată pe Youtube de către sute de mii de persoane.

Valentin Alexiu povestește că nu a primit Golden Buzz-ul pentru că jurații erau prea entuziasmați de prestația lui

Valentin Alexiu spune că nu a primit Golden Buzz-ul așa cum merita, deoarece jurații de la concursul Românii au Talent au fost extrem de entuziasmați. Concurentul ieșean povestește faptul că prestația sa a impresionat o sală întreagă și că Florin Călinescu, unul dintre jurați, s-a urcat pe scenă pentru a-i strânge mâna și pentru a-l felicita.

„Cred că nu am primit Golden Buzz-ul pentru că jurații erau prea entuziasmați de faptul că-l imitam atât de bine pe Freddie Mercury. După ce s-au dat filmările pe post, în luna martie 2020, așteptam să primesc un telefon ca să mă programeze pentru semifinale. Am fost sunat și mi s-a explicat că nu voi mai avea această șansă din cauza pandemiei de coronavirus. Din acest motiv, au fost nevoiți să schimbe regulamentul. A fost ca un trăznet această veste pentru mine. Nu mă așteptam să nu fiu chemat la semifinale. Am citit toate comentariile de pe internet și 90% dintre persoane susțineau că eu meritam să ajung în semifinalele concursului Românii au Talent”, a spus Valentin Alexiu.

Ieșeanul care a interpretat o piesă de-a lui Freddy Mercury a ridicat sala în picioare și a primit 4 de Da

Valentin Alexiu s-a prezentat la sfârșitul lunii mai 2019, la preselecțiile pentru Românii au Talent, care au avut loc la Hotel Unirea din Iași. În urma prestației lui de la concursul Românii au Talent, atât jurații cât și publicul s-au ridicat în picioare să-l aplaude. Valentin Alexiu a interpretat o piesă de-a lui Freddie Mercury. Deși a primit 4 de Da, din cauza pandemiei de coronavirus nu a mai avut șansa de a ajunge în finale.

„Am impresionat o sală întreagă și chiar și pe jurați cu interpretarea mea de la preselecțiile concursului Românii au Talent. Sala s-a ridicat în picioare, iar jurații erau extrem de entuziasmați că am redat atât de bine vocal piesa lui Freddie Mercury, încât, pentru o secundă, au crezut că sunt el. Pentru că le-a plăcut cum am cântat, m-au rugat să cânt și alte piese. Am primit 4 de Da, deși multă lume mi-a spus că meritam să primesc direct Golden Buzz-ul și să ajung în finală”, spune Valentin Alexiu.

Valentin Alexiu povestește că organizatorii l-au sunat să-și ceară scuze că nu i-au oferit șansa de a ajunge în semifinalele concursului Românii au Talent

Organizatorii concursului Românii au Talent l-au sunat pe Valentin și i-au cerut scuze că nu a fost chemat în semifinale. Organizatorii i-au explicat că regulamentul s-a schimbat și în loc să fie două semifinale, publicul va alege un câștigător care va primi un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

„M-a sunat o doamnă de la București și și-a cerut scuze că din cauza pandemiei nu am putut să trec în etapa următoare. Finala a avut loc numai pentru cei care au primit în timpul preselecțiilor Golden Buzz-ul. Nu mă las, la anul voi participa din nou. Doamna de la București mi-a spus că vor mai schimba regulamentul de la anul, sunt curios însă cum. Nu mă descurajez, dar mi-e ciudă că s-a întâmplat așa. Eu cred că nu am primit Golden Buzz-ul pentru că erau euforici datorită interpretării mele artistice”, încheie Valentin Alexiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *