Prima pagină » Cancan ultimă oră » Val de reacții pe internet, după ce Maria Constantin a publicat imagini cu bebelușul! Fanii ei au rămas fără cuvinte când au văzut postarea: „Felicitări! Când ai născut?” – FOTO

Val de reacții pe internet, după ce Maria Constantin a publicat imagini cu bebelușul! Fanii ei au rămas fără cuvinte când au văzut postarea: „Felicitări! Când ai născut?” – FOTO

15 iun. 2024, 13:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Maria Constantin a fost luată la întrebări de internauți după ce a publicat un filmuleț cu un bebeluș.

Maria Constantin se bucură de o carieră impresionantă și de o viață de familie liniștită și fericită alături de soțul ei, Robert Stoica. Vedeta, care are un băiat din prima căsnicie, a fost destul de des întrebată dacă are de gând să devină mamă pentru a doua oară, iar recent fanii ei au crezut că evenimentul important deja a avut loc în viața cântăreței.

Pe rețelele de socializare, Maria Constantin a publicat un filmuleț în care apărea alături de un bebeluș.

Celebra cântăreață era extrem de fericită în imaginile respective, dar și foarte apropiată de fetița din clip, ce părea să aibă doar câteva luni de viață.

Văzând filmulețul postat de Maria Constantin pe internet, fanii ei au fost puși pe jar. Mulți dintre ei au crezut că celebra cântăreață a devenit mamă pentru a doua oară și că și-ar fi ținut sarcina ascunsă. Vrând să primească un răspuns din partea Mariei Constantin, internauții i-au lăsat acesteia o mulțime de mesaje în secțiunea de comentarii.

„Este a ei/Când a fost ea gravidă? /Când ai născut? Să-ți trăiască/Nici nu am văzut-o gravidă! Felicitări! /Ai născut, Maria? /Când a născut, că nu a avut burtică?! /Este fetița ta? /Păi când ai făcut-o? Că nu te-am văzut să fii însărcinată”, sunt doar câteva dintre reacțiile pe care le-au avut internauții, după ce au văzut imaginile postate de Maria Constantin.

Cine este, de fapt, fetița din clipul Mariei Constantin?

După o privire mai atentă, se observă cine este, de fapt, micuța alături de care Maria Constantin s-a filmat în urmă cu puțin timp. Fetița este chiar Maria, bebelușul la al cărui botez cântăreața și soțul ei, Robert Stoica, au fost nași în urmă cu două săptămâni.

Atunci, Maria Constantin făcea mai multe postări în mediul online și anunța, fericită, că ea și Robert Stoica o vor creștina pe nepoțica lor, Maria.

„Nașa bogătașa este gata, ne îndreptăm spre biserică să o botezăm pe Măriuța noastră”, a transmis Maria Constantin din mașină, în timp ce se îndrepta spre biserica unde a avut loc evenimentul important din viețile lor.

„Azi, nași de botez la finuța și nepoțica noastră Maria”, a postat ulterior artista, în dreptul imaginii din biserică, în care apărea alături de soțul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *