Prima pagină » Titlurile zilei » Val de percheziții la Iași! Mascații au descins în 6 locații după dispariția unui portofel doldora de bani. Iată despre ce sumă este vorba și de ce a fost nevoie de o asemenea desfășurare de forțe – FOTO

Val de percheziții la Iași! Mascații au descins în 6 locații după dispariția unui portofel doldora de bani. Iată despre ce sumă este vorba și de ce a fost nevoie de o asemenea desfășurare de forțe – FOTO

13 apr. 2024, 02:00, 5 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Mai mulți tineri s-au trezit cu mascații pe cap după ce au tâlhărit un bărbat. Aceștia au descins în mai multe locații. Indivizii au fost reținuți, iar dacă vor fi găsiți vinovați, vor fi condamnați la închisoare

Mai mulți tineri s-au trezit cu mascații la ușă, cu noaptea în cap. Cumva ar fi trebuit să se aștepte la asta pentru că au tâlhărit un bărbat și i-au furat un portofel în care se afla o sumă importantă de bani.

„La data de 10 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași au reținut cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte petrecute în municipiul Iași”, au spus reprezentanții IPJ.

O lovitură de zile mari

Indivizii au plecat cu sute de euro și peste 1.000 de lei în buzunare.

„În fapt, în noaptea de 24 martie a.c., aceștia ar fi agresat fizic un tânăr de 25 de ani și l-ar fi deposedat de telefonul mobil, portofelul cu 500 de euro și 1.200 de lei, precum și de carduri bancare. În cadrul activităților desfășurate, la data de 10 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Iași și Vaslui. În urma perchezițiilor efectuate, opt persoane bănuite de comiterea faptelor au fost conduse la sediul poliției pentru audieri”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Cinci tineri au fost arestați în urma valului de percheziții de la Iași

Tinerii au fost reținuți de polițiștii ieșeni.

„În baza probatoriului administrat în cauze, cinci tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul IPJ Iași. La data de 11.04.2024, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, ocazie cu care instanța a dispus luarea măsurii arestării preventive a acestora pentru 30 de zile. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Iași – S.A.S Iași, B.O.S. Iași, Secția nr. 5 Poliție Iași, Secția nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni, Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani, Serviciul Criminalistic și din cadrul IPJ Vaslui și IPJ Botoșani”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Dacă se va dovedi că indivizii sunt vinovați, vor fi condamnați. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după valul de percheziții de la Iași.

Comentarii
  • Zamfi si Zac

    Jmekerii Iasului si politia face circ cu Simionescu…..vai mama voastra de politisti labari si polististe MiLF care vin la serviciu sa mai suga vreun baston

  • Gogâldăi și ciumpalăi aciuați de e la Vaslui și de pe la țară aici în oraș unde din ce să trăiască?! Tâlhării, furturi, droguri, proxenetism, etc. Și stați voi liniștiți, sunt foarte mulți!

  • Siguranța cetățenilor………

  • Exact ca in melodia aia :Intr-o joi pe inserat s au apucat de furat si au furat un portofel cu numai 500 in el! Smecheri ce sa mai !!!

  • Asa oras, asa „smecheri”. Nici macar la asta nu suntem buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024