Prima pagină » Cancan ultimă oră » Val de critici la adresa Mirelei Vaida, după ce Amalia Bellantoni s-a întors pe micile ecrane

Val de critici la adresa Mirelei Vaida, după ce Amalia Bellantoni s-a întors pe micile ecrane

05 mai 2022, 19:45,
în Cancan ultimă oră

O dispută în direct, între Amalia Bellantoni și Mirela Vaida, a stârnit numeroase controverse în rândul fanilor din mediul online. Acum câteva zile, prezentatoarea TV nu s-a mai putut abține și a dat-o afară din platou pe invitata ei, însă spre surprinderea tuturor, aceasta a revenit pe micile ecrane.

Reîntoarcerea în emisiunea „Acces Direct” a Amalia Bellantoni nu a fost deloc pe placul publicului, căci telespectatorii au avut o reacție tranșantă atunci când au văzut-o din nou în lumina reflectoarelor.

Val de critici pe rețelele de socializare, după ce Amalia Bellantoni s-a întors pe micile ecrane

Conflictul dintre Amalia Bellantoni și Mirela Vaida nu a fost privit deloc cu ochi buni de către cei de acasă. Telespectatorii au ținut să-și exprime nemulțumirea pentru faptul că aceasta a fost din nou invitată la în platoul emisiunii, deși în urmă cu câteva zile fusese dată afară din platou.

Nici Mirela Vaida nu a scăpat de criticile celor de acasă. Urmăritorii au blamat-o pentru decizia de a modera în continuare emisiunea, după întregul incident.

„Iar e Amalia în studio? După faza de zielele trecute, eu una nu aș mai fi călcat pe acolo…dar, de….”, „Iar a venit Bellantoni? Nesuferită femeie. De ce nu îl lăsați și pe Sorin să își termine ideile, nu mai are loc de Bellantoni. Sorin este un om foarte important în această emisiune, să îl lăsați să vorbească, că vine degeaba săracu’ în emisiune…”, „Iar Bellantoni, nu ne mai uităm la emisiune. Producătorii emisiunii chiar nu înțeleg că nu o mai vrem în platou!!!”, au fost doar câteva dintre mesajele telespectatorilor, publicate pe contul Mirelei Vaida.

De la ce a pornit conflictul dintre Mirela Vaida și Amalia Bellantoni?

Mirela Vaida a răbufnit în direct, după ce invitata ei, Amalia Bellantoni, a întrerupt-o de mai multe ori și nu i-a permis să modereze emisiunea. .

„Deci nu mai pot cu Amalia. Deci nu mai pot cu Amalia, doamnelor și domnilor, să o oprească cineva. Băi, Amalia, nu e despre tandrețe, e despre trei copii bolnavi. Dar oprește-te o dată, că ne-ai căpiat, cu tandrețea ta, fratele meu. Dar te rog să nu mai… Pot să vorbesc și eu, să nu țipi, te rog, peste mine?! Nu mai pot nici eu, am ajuns la limită. Zici că ai fix, fratele meu, zici că ai fix. O întrebi cum e tandrețea cu bărba-su. Deci ori ies eu, ori iese ea, că eu înnebunesc. Sorine, nu râde. Nu ai cum, ea o arde cu tandrețea, eventual îi aducea soțul flori?! Nu, deci înnebunesc!”, a fost reacția Mirelei Vaida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`